Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess - Websphere

This is a discussion on Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess - Websphere ; When i try to deploy the module using xmlAccess script i get the following error. com.ibm.wps.command.xml.XmlCommandException: EJPXA0043E: An error occurred while creating or updating the resource. [web-app 1_F4A25PD20GBO802NGG0BSK2001 uniquename=egov.webmod.egov2007] com.ibm.wps.command.CommandFailedException: EJPPD0015E: Portlet application manager failed when user xmlaccess scripting user ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

  1. Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

    When i try to deploy the module using xmlAccess script i get the following error.


    com.ibm.wps.command.xml.XmlCommandException: EJPXA0043E: An error occurred while creating or updating the resource. [web-app 1_F4A25PD20GBO802NGG0BSK2001 uniquename=egov.webmod.egov2007]
    com.ibm.wps.command.CommandFailedException: EJPPD0015E: Portlet application manager failed when user xmlaccess scripting user executed command UpdateWebApplication.
    WrappedException is: com.ibm.wps.pe.mgr.exceptions.AppServerWarUpdateEx ception: EJPPH0044E: Redeploy of Web Module id from WAR file /usr/IBM/WebSphere/wp_profile/PortalServer/deployed/EGov_2007.war failed (display name: PA_EGov_2007).
    com.ibm.wps.pe.mgr.exceptions.AppServerWarUpdateEx ception: EJPPH0044E: Redeploy of Web Module id from WAR file /usr/IBM/WebSphere/wp_profile/PortalServer/deployed/EGov_2007.war failed (display name: PA_EGov_2007).
    com.ibm.wps.pe.mgr.exceptions.AppServerWarFileTran sferException: EJPPH0042E: Failed to upload file /usr/IBM/WebSphere/wp_profile/PortalServer/deployed/EGov_2007_mpkxqrqq2h51.war to DeploymentManager /usr/IBM/WebSphere/wp_profile/PortalServer/deployed/EGov_2007_mpkxqrqq2h51.war.
    com.ibm.websphere.management.filetransfer.client.T ransferFailedException: Upload retry limit exceeded for file /usr/IBM/WebSphere/wp_profile/PortalServer/deployed/EGov_2007_mpkxqrqq2h51.war. Exception: java.io.IOException: Unable to tunnel through proxy. Proxy returns "HTTP/1.1 403 Forbidden"




    Am trying to deploy module on primary node , its Clustered Environment.

  2. Re: Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

    Check SystemOut.log from the time of the failure to see if it contains more information. It might point you in the right direction on correcting some SOAP settings. You might also try pointing XMLAccess directly to the Portal's port (e.g. http://yourserver.com:10040/wps/config). If that does not help, pull the XMLAccess MustGather and engage IBM support. For 6.1, the MustGather is:
    http://www.ibm.com/support/docview.w...id=swg21314470

  3. Re: Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

    Where did you run XMLaccess? From the server itself, or from a client?
    What did you provide on "-url"? Was it the portal server host, or a web server?

    -FF

    The postings on this site are my own and do not necessarily represent the positions, strategies or opinions of IBM.

  4. Re: Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

    Ours is clustered environment , i tried to run the xmlaccess script from both client , server and directly through portal admin console , but still the same error

    i tried to run the xmlaccess script on primary node ex: http://primaryserver:10040/wps/config

    i have attached the error log what we got during deployment

  5. Re: Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

    Custom Properties

    and check for:

    http.proxyHost
    http.proxyPort
    https.proxyHost
    https.proxyPort

  6. Re: Tunneling issue , while deploying module through XmlAccess

    Hi

    I have same issue with deployment on cluster , please let me know how did you solve the issue.

    Thanks
    Praveen

+ Reply to Thread