0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded. - Websphere

This is a discussion on 0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded. - Websphere ; Hi all, I have an issue while performing the IHS restart as root user. We have AIX 5.3 64 bit on pur environment. We wrote a startup script to reboot the IHS after OS restart, while performing the reboot we ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: 0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded.

  1. 0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded.

    Hi all,

    I have an issue while performing the IHS restart as root user.
    We have AIX 5.3 64 bit on pur environment.
    We wrote a startup script to reboot the IHS after OS restart, while performing the reboot we have the following errors.

    Syntax error on line 173 of /opt/IBM/IBMHttpServerU01/conf/httpd.conf:
    Cannot load /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so into server: 0509-022 Cannot load module /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so.
    0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded.
    0509-022 Cannot load module libhttpdap2_stub.so.
    0509-026 System error: A file or directory in the path name does not exist.
    0509-022 Cannot load module /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so.
    0509-150 Dependent module /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so could not be loaded.

    I'm not sure if why this is not running.
    Do I have to set any env variables?
    Please let me know.

  2. Re: 0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded.

    kmoturu@gmail.com wrote:
    > Hi all,
    >
    > I have an issue while performing the IHS restart as root user.
    > We have AIX 5.3 64 bit on pur environment.
    > We wrote a startup script to reboot the IHS after OS restart, while performing the reboot we have the following errors.
    >
    > Syntax error on line 173 of /opt/IBM/IBMHttpServerU01/conf/httpd.conf:
    > Cannot load /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so into server: 0509-022 Cannot load module /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so.
    > 0509-150 Dependent module libhttpdap2_stub.so could not be loaded.
    > 0509-022 Cannot load module libhttpdap2_stub.so.
    > 0509-026 System error: A file or directory in the path name does not exist.
    > 0509-022 Cannot load module /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so.
    > 0509-150 Dependent module /opt/apps/cognos/c8/rs2/cgi-bin/mod2_cognos.so could not be loaded.
    >
    > I'm not sure if why this is not running.
    > Do I have to set any env variables?
    > Please let me know.


    The error messages seems pretty self-explanatory. What am I missing?

    Ken

+ Reply to Thread