WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up and running. - Websphere

This is a discussion on WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up and running. - Websphere ; [7/1/09 11:08:49:971 CDT] 00000026 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined. [7/1/09 11:13:41:064 CDT] 00000027 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined. [7/1/09 11:13:56:705 CDT] 00000027 WebContainer E ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up and running.

  1. WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up and running.

    [7/1/09 11:08:49:971 CDT] 00000026 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined.
    [7/1/09 11:13:41:064 CDT] 00000027 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined.
    [7/1/09 11:13:56:705 CDT] 00000027 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined.
    [7/1/09 11:14:15:471 CDT] 00000026 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined.
    [7/1/09 11:14:30:424 CDT] 00000026 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/logon.jsp has not been defined.
    [7/1/09 11:14:53:299 CDT] 00000027 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/logon.jsp has not been defined.
    [7/1/09 11:15:11:939 CDT] 00000027 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined.
    [7/1/09 11:15:45:236 CDT] 00000026 WebContainer E SRVE0255E: A WebGroup/Virtual Host to handle /IBM/console/ has not been defined.

  2. Re: WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up and running.

    a bit cryptic.
    - ibm in lowcase
    - which port are you using to access the console?
    - is it from the goup admin_host or default_host

    Henk



  3. Re: WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up andrunning.

    IBM should be lowercase.

    /ibm/console

  4. Re: WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up andrunning.

    hi,
    it is the problem wiht url u r tying to hit admin console it seems.
    can u pls send the url which u r trying exactly??


    Good luck,
    WAS_help.

  5. Re: WAS 6.1 Admin. Console failed to open. Server is up andrunning.

    Thank you all very much. The problem has been fixed by executing this script: ${WAS_HOME}/bin/iscdeploy.bat -restore

+ Reply to Thread