WSRR install fails during deployment in WAS - Websphere

This is a discussion on WSRR install fails during deployment in WAS - Websphere ; Deployment of WSRR 6.2 under WAS 6.1 fails, looking for any idea/comment. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ [wsadmin] ADMA5013I: Application ServiceRegistry installed successfully. [wsadmin] WASX7017E: Exception received while running file "C:\PROGRA~1\IBM\WEBSPH~1\SERVIC~1\install\\jython\ installear.py"; exception information: com.ibm.websphere.management.exception.ConfigServi ceException [wsadmin] com.ibm.websphere.management.exception.ConnectorEx ception [wsadmin] org.apache.soap.SOAPException: [SOAPException: faultCode=SOAP-ENV:Client; msg=Read ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: WSRR install fails during deployment in WAS

  1. WSRR install fails during deployment in WAS

    Deployment of WSRR 6.2 under WAS 6.1 fails, looking for any idea/comment.
    /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

    [wsadmin] ADMA5013I: Application ServiceRegistry installed successfully.
    [wsadmin] WASX7017E: Exception received while running file "C:\PROGRA~1\IBM\WEBSPH~1\SERVIC~1\install\\jython\ installear.py"; exception information: com.ibm.websphere.management.exception.ConfigServi ceException
    [wsadmin] com.ibm.websphere.management.exception.ConnectorEx ception
    [wsadmin] org.apache.soap.SOAPException: [SOAPException: faultCode=SOAP-ENV:Client; msg=Read timed out; targetException=java.net.SocketTimeoutException: Read timed out]

    [wsadmin] WASX7341W: No "save" was performed before the interactive scripting session exited; configuration changes will not be saved.

    BUILD FAILED
    C:\PROGRA~1\IBM\WEBSPH~1\SERVIC~1\install\installs r.xml:315: The following error occurred while executing this line:
    C:\PROGRA~1\IBM\WEBSPH~1\SERVIC~1\install\installs r.xml:521: Java returned: 105

  2. Re: WSRR install fails during deployment in WAS

    Hi

    Update the value of com.ibm.SOAP.requestTimeout in /properties/soap.client.props to at least 1800.

    restart the server.

    run uninstall.sh to uninstall WSRR

    restart the server.

    run installall.sh to deploy WSRR again.


    Harish

+ Reply to Thread