Custom Themes and Skins not displaying under Portal AdministrationPanel - Websphere

This is a discussion on Custom Themes and Skins not displaying under Portal AdministrationPanel - Websphere ; Has anyone had any issues with adding custom themes and skins to a standalone 6.0.1.3 Portal Server, where the issue is they don't show up under the Portal Administration for Themes\Skins management. The install into the wps.ear file (export\expand\collapse\install processes) ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Custom Themes and Skins not displaying under Portal AdministrationPanel

  1. Custom Themes and Skins not displaying under Portal AdministrationPanel

    Has anyone had any issues with adding custom themes and skins to a standalone 6.0.1.3 Portal Server, where the issue is they don't show up under the Portal Administration for Themes\Skins management.



    The install into the wps.ear file (export\expand\collapse\install processes) were successful and they show up under InstalledApps, just not as an option in the Portal Administration so they can be selected as the default.



    These same files have been installed on 2 other standalone servers’ w\o issues. In this case, we have three development boxes running on vmware each having their own standalone Portal instance along with RAD and Portlet Factory. The behavior is the same for all 3. Was wondering if it might be VMWare.



    Thanks.....

  2. Re: Custom Themes and Skins not displaying under PortalAdministration Panel

    did you run the xmlaccess or did you manually add them to the portal db?



    Just installing via the wps.ear is not enough to get them to show up





    IBM Certified System Administrator -- WebSphere Portal V6.0, V5.1, V5.0

    IBM Certified Solution Developer -- WebSphere Portal V5.1, v6.0



    The postings on this site are my own and do not necessarily represent the positions, strategies, or opinions of IBM

+ Reply to Thread