WAS upgrade to 6.0.2.23 - Websphere

This is a discussion on WAS upgrade to 6.0.2.23 - Websphere ; Hi, We've upgraded our WAS version from 6.0.2.17 to 6.0.2.23. After doing the upgrade, a few of our Portlet Factory applications do not run anymore and it comes up with this error: 6/25/08 9:45:32:062 EST 0000003f WebApp E SRVE0026E: Servlet ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: WAS upgrade to 6.0.2.23

  1. WAS upgrade to 6.0.2.23

    Hi,



    We've upgraded our WAS version from 6.0.2.17 to 6.0.2.23. After doing the upgrade, a few of our Portlet Factory applications do not run anymore and it comes up with this error:



    6/25/08 9:45:32:062 EST 0000003f WebApp E SRVE0026E: Servlet Error-WebEngineServlet: java.lang.NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner

    at com.bowstreet.webapp.engine.WebAppServlet.init(Web AppServlet.java:32)

    at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.ini t(ServletWrapper.java:310)

    at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.han dleRequest(ServletWrapper.jav a:560)

    at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.handleReques t(WebApp.java:3177)

    at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebGroup.handleRequ est(WebGroup.java:253)

    at com.ibm.ws.webcontainer.VirtualHost.handleRequest( VirtualHost.java:229)

    at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest (WebContainer.java:1970)

    at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.read y(WCChannelLink.java:114)

    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleDiscrimination(HttpI nboundLink.java:472)

    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleNewInformation(HttpI nboundLink.java:411)

    at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.ready(HttpInboundLink.java :288)

    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.sendToDiscriminate rs(NewConnectionInitialReadCallback.java:207)

    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.complete(NewConnec tionInitialReadCallback.java:109)

    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.reque stComplete(WorkQueueManager.j ava:566)

    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.attem ptIO(WorkQueueManager.java(Co mpiled Code))

    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.worke rRun(WorkQueueManager.java:95 2)

    at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager$Worke r.run(WorkQueueManager.java:1 039)

    at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.j ava(Compiled Code))



    6/25/08 9:45:53:569 EST 00000031 FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/leerma modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/server.xml.

    6/25/08 9:45:53:584 EST 0000003a SystemOut O PLGC0051I: Plug-in configuration file generation is started for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/wasadmin modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/plugin-cfg.xml.

    6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O

    6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O

    6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O PLGC0005I: Plug-in configuration file = C:\ibm\WebSphere\profiles\wp_profile\config\cells\ hsvmw\nodes\webserver1_node\s ervers\webserver1\plugin-cfg.xml

    6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O

    6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O PLGC0052I: Plug-in configuration file generation is complete for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O

    6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O

    6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O

    6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a PluginTask E generatePluginConfig(): PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1. null nested exception is com.ibm.websphere.plugincfg.exception.PluginConfig Exception: PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    6/25/08 9:47:21:082 EST 00000031 CacheServiceI I DYNA1001I: WebSphere Dynamic Cache instance named ws/WSSecureMap initialized successfully.



    We have two development servers, one for staging and the other one for pure dev work where we can try out anything we like. We did exactly the same WAS upgrade on the two servers. It works on the latter but not in the former. In the latter, we don't experience the NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner, and the PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server error. In the former, the default server1 IIS plug-in is regenerated each time an application is run and since the automatice propagation of the webserver plug-in is not supported, it falls over. This doesn't happen in the other server.



    We've been trying to fix the situation, starting, restarting, deploying and re-deploying to no avail. Please advise us what to do. May I request a prompt response please.



    Thanks.

  2. Re: WAS upgrade to 6.0.2.23

    stella.atherton@hagemeyerau.com escribió:
    > Hi,
    >
    >
    >
    > We've upgraded our WAS version from 6.0.2.17 to 6.0.2.23. After doing the upgrade, a few of our Portlet Factory applications do not run anymore and it comes up with this error:
    >
    >
    >
    > 6/25/08 9:45:32:062 EST 0000003f WebApp E SRVE0026E: Servlet Error-WebEngineServlet: java.lang.NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner
    >
    > at com.bowstreet.webapp.engine.WebAppServlet.init(Web AppServlet.java:32)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.ini t(ServletWrapper.java:310)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.han dleRequest(ServletWrapper.jav a:560)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.handleReques t(WebApp.java:3177)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebGroup.handleRequ est(WebGroup.java:253)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.VirtualHost.handleRequest( VirtualHost.java:229)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest (WebContainer.java:1970)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.read y(WCChannelLink.java:114)
    >
    > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleDiscrimination(HttpI nboundLink.java:472)
    >
    > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleNewInformation(HttpI nboundLink.java:411)
    >
    > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.ready(HttpInboundLink.java :288)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.sendToDiscriminate rs(NewConnectionInitialReadCallback.java:207)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.complete(NewConnec tionInitialReadCallback.java:109)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.reque stComplete(WorkQueueManager.j ava:566)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.attem ptIO(WorkQueueManager.java(Co mpiled Code))
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.worke rRun(WorkQueueManager.java:95 2)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager$Worke r.run(WorkQueueManager.java:1 039)
    >
    > at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.j ava(Compiled Code))
    >
    >
    >
    > 6/25/08 9:45:53:569 EST 00000031 FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/leerma modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/server.xml.
    >
    > 6/25/08 9:45:53:584 EST 0000003a SystemOut O PLGC0051I: Plug-in configuration file generation is started for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/wasadmin modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/plugin-cfg.xml.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O PLGC0005I: Plug-in configuration file = C:\ibm\WebSphere\profiles\wp_profile\config\cells\ hsvmw\nodes\webserver1_node\s ervers\webserver1\plugin-cfg.xml
    >
    > 6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O PLGC0052I: Plug-in configuration file generation is complete for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a PluginTask E generatePluginConfig(): PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1. null nested exception is com.ibm.websphere.plugincfg.exception.PluginConfig Exception: PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:47:21:082 EST 00000031 CacheServiceI I DYNA1001I: WebSphere Dynamic Cache instance named ws/WSSecureMap initialized successfully.
    >
    >
    >
    > We have two development servers, one for staging and the other one for pure dev work where we can try out anything we like. We did exactly the same WAS upgrade on the two servers. It works on the latter but not in the former. In the latter, we don't experience the NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner, and the PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server error. In the former, the default server1 IIS plug-in is regenerated each time an application is run and since the automatice propagation of the webserver plug-in is not supported, it falls over. This doesn't happen in the other server.
    >
    >
    >
    > We've been trying to fix the situation, starting, restarting, deploying and re-deploying to no avail. Please advise us what to do. May I request a prompt response please.
    >
    >
    >
    > Thanks.



    This is not an official support channel. If you need support from IBM
    you need to open a PMR through the official channel:

    http://www-306.ibm.com/software/support/probsub.html



    --

    Juanma Martinez

  3. Re: WAS upgrade to 6.0.2.23

    Please let me know the enviornment you are using. Are you doing Portal
    Cluster Or server cluster and did u try to update any config files
    after upgrading.


    On Jun 25, 12:05*pm, Juanma Martinez
    wrote:
    > stella.ather...@hagemeyerau.com escribió:
    >
    >
    >
    >
    >
    > > Hi,

    >
    > > We've upgraded our WAS version from 6.0.2.17 to 6.0.2.23. After doing the upgrade, a few of our Portlet Factory applications do not run anymore and it comes up with this error:

    >
    > > 6/25/08 9:45:32:062 EST 0000003f WebApp E SRVE0026E: Servlet Error-WebEngineServlet: java.lang.NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner

    >
    > > at com.bowstreet.webapp.engine.WebAppServlet.init(Web AppServlet.java:32)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.ini t(ServletWrapper.java:310*)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.han dleRequest(ServletWrapper*.jav a:560)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.handleReques t(WebApp.java:3177)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebGroup.handleRequ est(WebGroup.java:253)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.VirtualHost.handleRequest( VirtualHost.java:229)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest (WebContainer.java:1970)

    >
    > > at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.read y(WCChannelLink.java:114)

    >
    > > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleDiscrimination(H*ttpI nboundLink.java:472)

    >
    > > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleNewInformation(H*ttpI nboundLink.java:411)

    >
    > > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.ready(HttpInboundLink.*java :288)

    >
    > > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.sendToDiscrimi*nate rs(NewConnectionInitialReadCallback.java:207)

    >
    > > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.complete(NewCo*nnec tionInitialReadCallback.java:109)

    >
    > > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.reque stComplete(WorkQueueManag*er.j ava:566)

    >
    > > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.attem ptIO(WorkQueueManager.jav*a(Co mpiled Code))

    >
    > > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.worke rRun(WorkQueueManager.jav*a:95 2)

    >
    > > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager$Worke r.run(WorkQueueManager.ja*va:1 039)

    >
    > > at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.j ava(Compiled Code))

    >
    > > 6/25/08 9:45:53:569 EST 00000031 FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/leerma modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/server.xml.

    >
    > > 6/25/08 9:45:53:584 EST 0000003a SystemOut O PLGC0051I: Plug-in configuration file generation is started for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/wasadmin modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/plugin-cfg.xml.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O PLGC0005I: Plug-in configuration file = C:\ibm\WebSphere\profiles\wp_profile\config\cells\ hsvmw\nodes\webserver1_no*de\s ervers\webserver1\plugin-cfg.xml

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O PLGC0052I: Plug-in configuration file generation is complete for the Web server hsvmw.webserver1_node..webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a PluginTask E generatePluginConfig(): PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1. null nested exception is com.ibm.websphere.plugincfg.exception.PluginConfig Exception: PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.

    >
    > > 6/25/08 9:47:21:082 EST 00000031 CacheServiceI I DYNA1001I: WebSphere Dynamic Cache instance named ws/WSSecureMap initialized successfully.

    >
    > > We have two development servers, one for staging and the other one for pure dev work where we can try out anything we like. We did exactly the same WAS upgrade on the two servers. It works on the latter but not in the former. In the latter, we don't experience the NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner, and the PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server error. Inthe former, the default server1 IIS plug-in is regenerated each time an application is run and since the automatice propagation of the webserver plug-in is not supported, it falls over. This doesn't happen in the other server.

    >
    > > We've been trying to fix the situation, starting, restarting, deployingand re-deploying to no avail. Please advise us what to do. May I request aprompt response please.

    >
    > > Thanks.

    >
    > This is not an official support channel. If you need support from IBM
    > you need to open a PMR through the official channel:
    >
    > http://www-306.ibm.com/software/support/probsub.html
    >
    > --
    >
    > Juanma Martinez- Hide quoted text -
    >
    > - Show quoted text -



  4. Re: WAS upgrade to 6.0.2.23

    stella.atherton@hagemeyerau.com wrote:
    > Hi,
    >
    >
    >
    > We've upgraded our WAS version from 6.0.2.17 to 6.0.2.23. After doing the upgrade, a few of our Portlet Factory applications do not run anymore and it comes up with this error:
    >
    >
    >
    > 6/25/08 9:45:32:062 EST 0000003f WebApp E SRVE0026E: Servlet Error-WebEngineServlet: java.lang.NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner
    >
    > at com.bowstreet.webapp.engine.WebAppServlet.init(Web AppServlet.java:32)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.ini t(ServletWrapper.java:310)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.servlet.ServletWrapper.han dleRequest(ServletWrapper.jav a:560)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebApp.handleReques t(WebApp.java:3177)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.webapp.WebGroup.handleRequ est(WebGroup.java:253)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.VirtualHost.handleRequest( VirtualHost.java:229)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.WebContainer.handleRequest (WebContainer.java:1970)
    >
    > at com.ibm.ws.webcontainer.channel.WCChannelLink.read y(WCChannelLink.java:114)
    >
    > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleDiscrimination(HttpI nboundLink.java:472)
    >
    > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.handleNewInformation(HttpI nboundLink.java:411)
    >
    > at com.ibm.ws.http.channel.inbound.impl.HttpInboundLi nk.ready(HttpInboundLink.java :288)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.sendToDiscriminate rs(NewConnectionInitialReadCallback.java:207)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.NewConnectionInitialRe adCallback.complete(NewConnec tionInitialReadCallback.java:109)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.reque stComplete(WorkQueueManager.j ava:566)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.attem ptIO(WorkQueueManager.java(Co mpiled Code))
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager.worke rRun(WorkQueueManager.java:95 2)
    >
    > at com.ibm.ws.tcp.channel.impl.WorkQueueManager$Worke r.run(WorkQueueManager.java:1 039)
    >
    > at com.ibm.ws.util.ThreadPool$Worker.run(ThreadPool.j ava(Compiled Code))
    >
    >
    >
    > 6/25/08 9:45:53:569 EST 00000031 FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/leerma modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/server.xml.
    >
    > 6/25/08 9:45:53:584 EST 0000003a SystemOut O PLGC0051I: Plug-in configuration file generation is started for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a FileRepositor A ADMR0016I: User NetPointWASRegistry/wasadmin modified document cells/hsvmw/nodes/webserver1_node/servers/webserver1/plugin-cfg.xml.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:366 EST 0000003a SystemOut O PLGC0005I: Plug-in configuration file = C:\ibm\WebSphere\profiles\wp_profile\config\cells\ hsvmw\nodes\webserver1_node\s ervers\webserver1\plugin-cfg.xml
    >
    > 6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:381 EST 0000003a SystemOut O PLGC0052I: Plug-in configuration file generation is complete for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:397 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a SystemOut O PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:45:54:460 EST 0000003a PluginTask E generatePluginConfig(): PLGC0053E: Plug-in configuration file is not created for the Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1. null nested exception is com.ibm.websphere.plugincfg.exception.PluginConfig Exception: PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server hsvmw.webserver1_node.webserver1.
    >
    > 6/25/08 9:47:21:082 EST 00000031 CacheServiceI I DYNA1001I: WebSphere Dynamic Cache instance named ws/WSSecureMap initialized successfully.
    >
    >
    >
    > We have two development servers, one for staging and the other one for pure dev work where we can try out anything we like. We did exactly the same WAS upgrade on the two servers. It works on the latter but not in the former. In the latter, we don't experience the NoClassDefFoundError: com/bowstreet/webapp/engine/WebAppRunner, and the PLGC0050W: Propagation of the plug-in configuration file is not supported for the remote Web server error. In the former, the default server1 IIS plug-in is regenerated each time an application is run and since the automatice propagation of the webserver plug-in is not supported, it falls over. This doesn't happen in the other server.
    >
    >
    >
    > We've been trying to fix the situation, starting, restarting, deploying and re-deploying to no avail. Please advise us what to do. May I request a prompt response please.
    >
    >
    >
    > Thanks.
    >

    I don't have Portal, but there aren't any .../bowstreet/... classes in
    my WAS 6.1. Did you miss putting a jar somewhere on the failing server?

    Ken

+ Reply to Thread