Issue while trying to create a datasource in WAS 6.0.2.23 - Websphere

This is a discussion on Issue while trying to create a datasource in WAS 6.0.2.23 - Websphere ; Hi I am trying to run a script which will automatically create datasource on WAS, my database is db2. When i execute the command from the wsadmin command line..it says 9 arguments are required Error code:WASX7303I Of which I have ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Issue while trying to create a datasource in WAS 6.0.2.23

  1. Issue while trying to create a datasource in WAS 6.0.2.23

    Hi



    I am trying to run a script which will automatically create datasource on WAS, my database is db2.



    When i execute the command from the wsadmin command line..it says 9 arguments are required



    Error code:WASX7303I



    Of which I have 7 arguments, all fine. The other 2 it is looking for is path for resource adapter and the name of the function to invoke.



    I understand that this is application specific. But with the error code, can you please advise, in what cases it occurs and what will be a resolution work trying.



    Any quick help will be much appreciated.



    Many Thanks



    Aran

  2. Re: Issue while trying to create a datasource in WAS 6.0.2.23

    On Apr 30, 8:24 am, arasr...@in.ibm.com wrote:
    > Hi
    >
    > I am trying to run a script which will automatically create datasource on WAS, my database is db2.
    >
    > When i execute the command from the wsadmin command line..it says 9 arguments are required
    >
    > Error code:WASX7303I
    >
    > Of which I have 7 arguments, all fine. The other 2 it is looking for is path for resource adapter and the name of the function to invoke.
    >
    > I understand that this is application specific. But with the error code, can you please advise, in what cases it occurs and what will be a resolution work trying.
    >
    > Any quick help will be much appreciated.
    >
    > Many Thanks
    >
    > Aran


    Can you post the script you running and the Error Stack.

    WASX7303I does not seem to be an error. It is a rather informational
    message providing you with the arguments.

    Thanks
    bshah

+ Reply to Thread