WSAD 5.0 and CVS problem - Websphere

This is a discussion on WSAD 5.0 and CVS problem - Websphere ; Hi folks, we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under windows xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no modules in the different tree views (Head, Branches, ...). From the same machine we got ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6

Thread: WSAD 5.0 and CVS problem

  1. WSAD 5.0 and CVS problem

    Hi folks,

    we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under windows
    xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no
    modules in the different tree views (Head, Branches, ...).

    From the same machine we got it working wth eclipse 2.1; also its works from
    the commandline ( cvs co ).

    Any hints?

    Thx, torsten.

  2. Re: WSAD 5.0 and CVS problem

    I don't think WSAD 5.0 has a cvs console window so you can watch the
    conversation so you may have to stick a sniffer on the network to watch
    it. The point you're at so far is cvs login has worked. I still don't
    know how Eclipse reads the repository tree like it does.

    Torsten Geise wrote:

    > Hi folks,
    >
    > we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under windows
    > xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no
    > modules in the different tree views (Head, Branches, ...).
    >
    > From the same machine we got it working wth eclipse 2.1; also its works from
    > the commandline ( cvs co ).
    >
    > Any hints?
    >
    > Thx, torsten.



  3. Re: WSAD 5.0 and CVS problem

    Torsten Geise wrote:
    > Hi folks,
    >
    > we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under windows
    > xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no
    > modules in the different tree views (Head, Branches, ...).
    >
    > From the same machine we got it working wth eclipse 2.1; also its works from
    > the commandline ( cvs co ).
    >
    > Any hints?


    Studio 5.0.x is based on the Eclipse 2.0 platform. I believe you
    have to define a "Tag" (HEAD or your branch name, case
    sensitively) in the repository view before you can see your
    modules and projects.


  4. Re: WSAD 5.0 and CVS problem

    Hi,

    I am trying to use CVS with WSAD 5 and having some problems in setting it
    up.

    If I import & commit some project in CVS it gives the following error.

    failed to create lock directory ...........#cvs.lock No such file or
    directory.

    If I create a blank directory with the same name as project name then it can
    commit the project to CVS.

    But after commiting the project it does not show up in the head and branches
    section of the WSAD CVS view.


    Any suggestions

    Rajesh Khator


    "Nitin Dahyabhai" wrote in message
    news:bon26m$59ro$1@news.boulder.ibm.com...
    > Torsten Geise wrote:
    > > Hi folks,
    > >
    > > we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under windows
    > > xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no
    > > modules in the different tree views (Head, Branches, ...).
    > >
    > > From the same machine we got it working wth eclipse 2.1; also its works

    from
    > > the commandline ( cvs co ).
    > >
    > > Any hints?

    >
    > Studio 5.0.x is based on the Eclipse 2.0 platform. I believe you
    > have to define a "Tag" (HEAD or your branch name, case
    > sensitively) in the repository view before you can see your
    > modules and projects.
    >




  5. Re: WSAD 5.0 and CVS problem

    It's probably a rights problem with your user id in the repository file
    structure. Is your cvs server on Windows or on *nix?

    Rajesh Khator wrote:
    > Hi,
    >
    > I am trying to use CVS with WSAD 5 and having some problems in setting it
    > up.
    >
    > If I import & commit some project in CVS it gives the following error.
    >
    > failed to create lock directory ...........#cvs.lock No such file or
    > directory.
    >
    > If I create a blank directory with the same name as project name then it can
    > commit the project to CVS.
    >
    > But after commiting the project it does not show up in the head and branches
    > section of the WSAD CVS view.
    >
    >
    > Any suggestions
    >
    > Rajesh Khator
    >
    >
    > "Nitin Dahyabhai" wrote in message
    > news:bon26m$59ro$1@news.boulder.ibm.com...
    >
    >>Torsten Geise wrote:
    >>
    >>>Hi folks,
    >>>
    >>>we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under windows
    >>>xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no
    >>>modules in the different tree views (Head, Branches, ...).
    >>>
    >>>From the same machine we got it working wth eclipse 2.1; also its works

    >
    > from
    >
    >>>the commandline ( cvs co ).
    >>>
    >>>Any hints?

    >>
    >>Studio 5.0.x is based on the Eclipse 2.0 platform. I believe you
    >>have to define a "Tag" (HEAD or your branch name, case
    >>sensitively) in the repository view before you can see your
    >>modules and projects.
    >>

    >
    >
    >



  6. Re: WSAD 5.0 and CVS problem

    But I can perform all cvs activites from wincvs with the same setup.

    Rajesh
    "Ray McVay" wrote in message
    news:bprqgk$8cpe$1@news.boulder.ibm.com...
    > It's probably a rights problem with your user id in the repository file
    > structure. Is your cvs server on Windows or on *nix?
    >
    > Rajesh Khator wrote:
    > > Hi,
    > >
    > > I am trying to use CVS with WSAD 5 and having some problems in setting

    it
    > > up.
    > >
    > > If I import & commit some project in CVS it gives the following error.
    > >
    > > failed to create lock directory ...........#cvs.lock No such file or
    > > directory.
    > >
    > > If I create a blank directory with the same name as project name then it

    can
    > > commit the project to CVS.
    > >
    > > But after commiting the project it does not show up in the head and

    branches
    > > section of the WSAD CVS view.
    > >
    > >
    > > Any suggestions
    > >
    > > Rajesh Khator
    > >
    > >
    > > "Nitin Dahyabhai" wrote in message
    > > news:bon26m$59ro$1@news.boulder.ibm.com...
    > >
    > >>Torsten Geise wrote:
    > >>
    > >>>Hi folks,
    > >>>
    > >>>we cannot get sources from cvs (debian linux) in wsad 5.0 (under

    windows
    > >>>xp). Connection is possible in cvs-repositories-view but there are no
    > >>>modules in the different tree views (Head, Branches, ...).
    > >>>
    > >>>From the same machine we got it working wth eclipse 2.1; also its works

    > >
    > > from
    > >
    > >>>the commandline ( cvs co ).
    > >>>
    > >>>Any hints?
    > >>
    > >>Studio 5.0.x is based on the Eclipse 2.0 platform. I believe you
    > >>have to define a "Tag" (HEAD or your branch name, case
    > >>sensitively) in the repository view before you can see your
    > >>modules and projects.
    > >>

    > >
    > >
    > >

    >




+ Reply to Thread