WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages - Websphere

This is a discussion on WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages - Websphere ; I am following the instructions outlined in: http://submit.boulder.ibm.com/dd/wsd...89/502089.html to enable bluepages authentication. At the very last step, when I am trying to run ../WPSconfig.sh action-configure-content-security I am getting an error: action-pre-config: Mon Apr 23 14:28:26 EDT 2007 action-init-accesscontrol: Mon Apr ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages

  1. WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages

    I am following the instructions outlined in:

    http://submit.boulder.ibm.com/dd/wsd...89/502089.html

    to enable bluepages authentication. At the very last step, when I am
    trying to run

    ../WPSconfig.sh action-configure-content-security

    I am getting an error:


    action-pre-config:
    Mon Apr 23 14:28:26 EDT 2007

    action-init-accesscontrol:
    Mon Apr 23 14:28:27 EDT 2007
    [echo] Calling ContentModelInitializer

    BUILD FAILED
    file:../config/actions/jcr_cfg.xml:1888: Java returned: 1



    any help would be greatly appreciated

    This is a Linux server recently upgraded to WPS 6.0.1


    Nikos Anerousis
    nikos@us.ibm.com

  2. Re: WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages

    Did you get this figured out? We are having the exact same problem.
    Any information would be appreciated.

    -Thad

    On Apr 23, 11:31 am, Nikos Anerousis wrote:
    > I am following the instructions outlined in:
    >
    > http://submit.boulder.ibm.com/dd/wsd...89/502089.html
    >
    > to enable bluepages authentication. At the very last step, when I am
    > trying to run
    >
    > ./WPSconfig.sh action-configure-content-security
    >
    > I am getting an error:
    >
    > action-pre-config:
    > Mon Apr 23 14:28:26 EDT 2007
    >
    > action-init-accesscontrol:
    > Mon Apr 23 14:28:27 EDT 2007
    > [echo] Calling ContentModelInitializer
    >
    > BUILDFAILED
    > file:../config/actions/jcr_cfg.xml:1888: Java returned: 1
    >
    > any help would be greatly appreciated
    >
    > This is a Linux server recently upgraded to WPS 6.0.1
    >
    > Nikos Anerousis
    > n...@us.ibm.com




  3. Re: WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages

    I just ran into the same problem.
    Anybody?

    Regards,
    Gabriel

    On May 30, 5:37 pm, thadw...@gmail.com wrote:
    > Did you get this figured out? We are having the exact same problem.
    > Any information would be appreciated.
    >
    > -Thad
    >
    > On Apr 23, 11:31 am, Nikos Anerousis wrote:
    >
    > > I am following the instructions outlined in:

    >
    > >http://submit.boulder.ibm.com/dd/wsd...89/502089.html

    >
    > > to enable bluepages authentication. At the very last step, when I am
    > > trying to run

    >
    > > ./WPSconfig.sh action-configure-content-security

    >
    > > I am getting an error:

    >
    > > action-pre-config:
    > > Mon Apr 23 14:28:26 EDT 2007

    >
    > > action-init-accesscontrol:
    > > Mon Apr 23 14:28:27 EDT 2007
    > > [echo] Calling ContentModelInitializer

    >
    > > BUILDFAILED
    > > file:../config/actions/jcr_cfg.xml:1888: Java returned: 1

    >
    > > any help would be greatly appreciated

    >
    > > This is a Linux server recently upgraded to WPS 6.0.1

    >
    > > Nikos Anerousis
    > > n...@us.ibm.com




  4. Re: WPS 6.0.1 enable-security-ldap fails for configuring with bluepages

    okay, I got it to work for me...basically, global security needs to be
    turned off on WAS first. See this thread:

    http://www.ibmportal.com/viewtopic.php?pid=337


+ Reply to Thread