Hi

I have some issues starting up WAS.

it works well if i am connected to the LAN, while if i come back home
and try and work without a network i have issues.

The errors are along the lines of:

CHFW0030E: Error starting chain WCInboundAdmin because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_1- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection

[7/16/07 22:20:30:562 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain WCInboundAdmin because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_1- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:31:625 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain WCInboundDefault because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_2- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:32:687 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain WCInboundAdminSecure because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_3- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:33:921 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain WCInboundDefaultSecure because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_4- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:34:890 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain SOAPAcceptorChain1 because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_3- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:35:875 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain SOAPAcceptorChain2 because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_2- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:37:000 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain SOAPAcceptorChain3 because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_4- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection
[7/16/07 22:20:37:984 IST] 0000000a ChannelFramew E CHFW0030E: Error
starting chain SOAPAcceptorChain4 because of exception
com.ibm.wsspi.channel.framework.exception.ChannelE xception: TCP
Channel: TCP_1- Problem occurred while starting channel: Unable to
establish loopback connection

This looks like a network issue (unable to connect to itself) but i am
not sure what could cause this problem.

I can ping the machine using its name "T43J2604". In a stand alone
environment it pings to 127.0.0.1 so i am not sure waht else it
expects.

I tried with both the MSFT loopback adapter enabled and disabled and
the results are the same in both the cases!!

Appreciate any assistance.

Thanks,
Manglu