I'm using the pc486 BSP.

My hard drive is connected to the secondary controller, primary drive (I
have nothing on the primary controller -- don't ask why, I can't tell you).

I've installed a BOOTROM.SYS per TechTip 5523, and modified config.h per
5523 as well. I've #define'd INCLUDE_ATA.

When I boot up, I get the errors in the appended screendump.

I *KNOW* someone *must* have done this before. Can anyone give me some
advice in tweaking config.h to get this to work properly?

Thanks.

==== cut here ====


VxWorks System Boot
unit number : 0


Copyright 1984-2002 Wind River Systems, Inc.
host name : host


CPU: PC 486
file name
Version: VxWorks5.5.1rks
BSP version: 1.2/3net on ethernet (e
Creation date: May 31 2007, 14:54:59
host inet (h)

0x28f120 (tBoot): cbioWrapBlkDev: BLK_DEV pointer 0x002ffefc appears
invalid.onymous
flags (f) : 0x0
WARNING: Failed to create 0 bytes of disk cache ATA disk /ata/
configured withouo ATA disk device... done.

Loading /ata/vxW
t cache
0x28f120 (tBoot): cbioWrapBlkDev: BLK_DEV pointer 0x002ffefc appears
invalid.loading file: errno = 0x380003.
Can't lo
0x28f120 (tBoot): cbioWrapBlkDev: BLK_DEV pointer 0x00000000 appears
invalid.

0x28f120 (tBoot): cbioWrapBlkDev: BLK_DEV pointer 0x00000000 appears
invalid.

auto-booting...


boot device : ata=1,0
unit number : 0
processor number : 0
host name : host
file name : /ata/vxWorks
inet on ethernet (e) : 172.16.10.205
host inet (h) : 172.16.10.104
user (u) : anonymous
flags (f) : 0x0
other (o) : fei

Attaching to ATA disk device... done.
Loading /ata/vxWorks...
Cannot open "/ata/vxWorks".

Error loading file: errno = 0x380003.
Can't load boot file!!



[VxWorks Boot]:

==== cut here ====