OWA 2003 Redir.ASP - Veritas

This is a discussion on OWA 2003 Redir.ASP - Veritas ; Hello All, Quick Question, in OWA on 2003 SP1, when clicking on a vaulted item, and then clicking on the "view original" item the redir.asp loads the "EV vault URL" such as vault.internaldnsname.com, thus when OWA from home you can ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: OWA 2003 Redir.ASP

  1. OWA 2003 Redir.ASP


    Hello All,
    Quick Question, in OWA on 2003 SP1, when clicking on a vaulted item, and
    then clicking on the "view original" item the redir.asp loads the "EV vault
    URL" such as vault.internaldnsname.com, thus when OWA from home you can not
    see "original" items.

    The Proxycfg was run using the "EVservers.txt"

    Why is it not proxuing all connections via OWA and sending the IE browser
    directly to the EV server?

    DE

  2. Re: OWA 2003 Redir.ASP


    "David Eisenbacher" wrote:
    >
    >Hello All,
    >Quick Question, in OWA on 2003 SP1, when clicking on a vaulted item, and
    >then clicking on the "view original" item the redir.asp loads the "EV vault
    >URL" such as vault.internaldnsname.com, thus when OWA from home you can

    not
    >see "original" items.
    >
    >The Proxycfg was run using the "EVservers.txt"
    >
    >Why is it not proxuing all connections via OWA and sending the IE browser
    >directly to the EV server?
    >
    >DE



    Additional Notes
    it seems that the OWA is not proxyibg the vaulted item: such as
    in OWA then you click on an item it opens the HTML version, then you have
    the blue link

    This message has been archived. View the original item

    When you cilck on that is loads this URL

    https://webmail.CUSTOMER.com/exchweb...407265B44621AF

    This then loads an IE window dirctly to the URL of

    http://kvsvault.Customer.com/Enterpr...407265B44621AF

    This does not seam correct, how can an enternal user via OWA load the orginal
    ITEM, shoudn't OWA "Proxy" there connection and thus load the "ORGINAL" item
    with out the IE loading the valut URL, or does in OWA you can only see the
    HTML version and never the "ORGINAL"

    DE

+ Reply to Thread