5.1 MP6 and email notification - Veritas Net Backup

This is a discussion on 5.1 MP6 and email notification - Veritas Net Backup ; Master/Media 5.1 MP6 on Win 2003 SP1 with direct attached robot The subject lines of my backup notifications have been truncated after installing MP6. With MP4 my e-mail subject looked like: "Backup on qa-web-006.u - 0" After MP6 all I ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: 5.1 MP6 and email notification

  1. 5.1 MP6 and email notification

    Master/Media 5.1 MP6 on Win 2003 SP1 with direct attached robot

    The subject lines of my backup notifications have been truncated after
    installing MP6.

    With MP4 my e-mail subject looked like: "Backup on qa-web-006.u - 0"

    After MP6 all I get is: "Backup"

    I am using Blat 2.22 on the master. The body of the e-mail has not changed.

    Any Ideas?

    Jim



  2. Re: 5.1 MP6 and email notification


    It has been my experience that I have had to reconfigure my mail scripts after
    applying a MP. Applying a MP places new copies of .cmd files inside bin.
    If you made changes to any .cmd files you will have to locate the backup
    copy or modify the one the MP put in place.

    "Jim Miller" wrote:
    >Master/Media 5.1 MP6 on Win 2003 SP1 with direct attached robot
    >
    >The subject lines of my backup notifications have been truncated after
    >installing MP6.
    >
    >With MP4 my e-mail subject looked like: "Backup on qa-web-006.u - 0"
    >
    >After MP6 all I get is: "Backup"
    >
    >I am using Blat 2.22 on the master. The body of the e-mail has not changed.
    >
    >Any Ideas?
    >
    >Jim
    >
    >



  3. Re: 5.1 MP6 and email notification

    Just spoke with support. This is a known issue in 5.1 MP6.
    I will post results when corrected.

    Jim


    "Jim Miller" wrote in message
    news:458761e3@ROSASTDMZ05....
    > Master/Media 5.1 MP6 on Win 2003 SP1 with direct attached robot
    >
    > The subject lines of my backup notifications have been truncated after
    > installing MP6.
    >
    > With MP4 my e-mail subject looked like: "Backup on qa-web-006.u - 0"
    >
    > After MP6 all I get is: "Backup"
    >
    > I am using Blat 2.22 on the master. The body of the e-mail has not
    > changed.
    >
    > Any Ideas?
    >
    > Jim
    >
    >




  4. Re: 5.1 MP6 and email notification

    This is a known issue with MP6

    ETrack 913691





    "Jim Miller" wrote in message
    news:458761e3@ROSASTDMZ05....
    > Master/Media 5.1 MP6 on Win 2003 SP1 with direct attached robot
    >
    > The subject lines of my backup notifications have been truncated after
    > installing MP6.
    >
    > With MP4 my e-mail subject looked like: "Backup on qa-web-006.u - 0"
    >
    > After MP6 all I get is: "Backup"
    >
    > I am using Blat 2.22 on the master. The body of the e-mail has not
    > changed.
    >
    > Any Ideas?
    >
    > Jim
    >
    >




  5. Re: 5.1 MP6 and email notification


    We experienced the exact same problem using a Linux server. Support also
    stated it is a known issue and it will be fixed in MP7. I hate to wait
    until then. Any other ideas?

    "Jim Miller" wrote:
    >This is a known issue with MP6
    >
    >ETrack 913691
    >
    >
    >
    >
    >
    >"Jim Miller" wrote in message
    >news:458761e3@ROSASTDMZ05....
    >> Master/Media 5.1 MP6 on Win 2003 SP1 with direct attached robot
    >>
    >> The subject lines of my backup notifications have been truncated after


    >> installing MP6.
    >>
    >> With MP4 my e-mail subject looked like: "Backup on qa-web-006.u - 0"
    >>
    >> After MP6 all I get is: "Backup"
    >>
    >> I am using Blat 2.22 on the master. The body of the e-mail has not
    >> changed.
    >>
    >> Any Ideas?
    >>
    >> Jim
    >>
    >>

    >
    >



+ Reply to Thread