Hi there,

Running Netbackup Server 6.0 on a UNIX box to backup both various UNIX
and MS clients, as well as Exchange 2003 (running atop SBS 2003). All
backups run fine, no unpredicatable errors.

I tried to do an object-level restore to a mailbox this afternoon and
got the following output. Any ideas? It feels like there's something
basic I'm forgetting to do.

Cheers,
Troy


16:00:13 8/16/2006: Restore Started

16:00:15 (3015.xxx) Media id 000102 is needed for the restore.

16:00:15 (3015.001) Restoring from image created Wed Aug 16 05:15:32 2006

16:00:21 (3015.001) INF - TAR STARTED

16:00:25 (3015.001) INF - Waiting for mount of media id 000102 on server
unixserver for reading.

16:01:06 (3015.001) INF - Waiting for positioning of media id 000102 on
server unixserver for reading.

16:01:20 (3015.001) INF - Beginning restore from server fia to client
exchangeserver.

16:01:25 (3015.001) TAR - Microsoft Exchange Mailboxes:\User Name
[username]\Top of Information Store\Inbox\ DDR Initialization Session
<000000 ...snip... 0000>

16:01:25 (3015.001) ERR - unable to create object for restore: Microsoft
Exchange Mailboxes:\User Name [username]\Top of Information Store\Inbox\
DDR Initialization Session <000000 ...snip... 0000> (BEDS 0xE000FE46: No
data stores can be initialized. The software is most likely installed
incorrectly.)

16:01:25 (3015.001) INF - TAR EXITING WITH STATUS = 5
16:01:25 (3015.001) INF - TAR RESTORED 0 OF 1 FILES SUCCESSFULLY
16:01:25 (3015.001) INF - TAR KEPT 0 EXISTING FILES
16:01:25 (3015.001) INF - TAR PARTIALLY RESTORED 0 FILES
16:01:25 (3015.001) Status of restore from image created Wed Aug 16
05:15:32 2006 = tar did not find all the files to be restored

16:01:26 INF - Server status = 5
16:01:26 (3015.xxx) INF - Status = the restore failed to recover the
requested files.