W2k Media server and ACS robot. - Veritas Net Backup

This is a discussion on W2k Media server and ACS robot. - Veritas Net Backup ; I have 2 W2k media server and after upgrading to NB 5.1 MP5 the tape drive stands in AVR status. If I runs acstest I get this errormsg. Application popup: acstest.exe - Entry Point Not Found : The procedure entry ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: W2k Media server and ACS robot.

  1. W2k Media server and ACS robot.


    I have 2 W2k media server and after upgrading to NB 5.1 MP5 the tape drive
    stands in AVR status. If I runs acstest I get this errormsg.
    Application popup: acstest.exe - Entry Point Not Found : The procedure entry
    point acs_set_server could not be located in the dynamic link library libacs.dll.

    If I uninstall the MP5 and run on MP4 it works well again.

    Regards Kenneth


  2. Re: W2k Media server and ACS robot.


    Hi Kenneth,

    We had exactly the same issue.we thought some dlls may got corrupted whille
    downloading..so we reverted back too...

    Murugan

    "Kenneth Nola" wrote:
    >
    >I have 2 W2k media server and after upgrading to NB 5.1 MP5 the tape drive
    >stands in AVR status. If I runs acstest I get this errormsg.
    >Application popup: acstest.exe - Entry Point Not Found : The procedure entry
    >point acs_set_server could not be located in the dynamic link library libacs.dll.
    >
    >If I uninstall the MP5 and run on MP4 it works well again.
    >
    >Regards Kenneth
    >



  3. Re: W2k Media server and ACS robot.


    hi, you need also to upgrade the libary software from 1.3 to 1.4.3 on each
    LAN/SAN media includig the master server.

    but starting with the master.


    "Kenneth Nola" wrote:
    >
    >I have 2 W2k media server and after upgrading to NB 5.1 MP5 the tape drive
    >stands in AVR status. If I runs acstest I get this errormsg.
    >Application popup: acstest.exe - Entry Point Not Found : The procedure entry
    >point acs_set_server could not be located in the dynamic link library libacs.dll.
    >
    >If I uninstall the MP5 and run on MP4 it works well again.
    >
    >Regards Kenneth
    >



+ Reply to Thread