Re: The Backup Exec job engine system service is not responding. - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Re: The Backup Exec job engine system service is not responding. - Veritas Backup Exec ; I have exactly the same problem on 2003 std and a mate also has this problem on 2003 SBS. Started several weeks ago as well???? anyone have a clue? Patrick Farrell wrote: >Every night, I have to remote in from ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Re: The Backup Exec job engine system service is not responding.

  1. Re: The Backup Exec job engine system service is not responding.


    I have exactly the same problem on 2003 std and a mate also has this problem
    on 2003 SBS. Started several weeks ago as well???? anyone have a clue?

    Patrick Farrell wrote:
    >Every night, I have to remote in from home, reboot my backup server and


    >then kick the jobs off again because they will fail with the following
    >error. They work the second time around and then the job engine goes to


    >lunch again.
    >
    >I'm on 9.1sp1 with all service packs. Windows 2000 server sp4, with all


    >updates. Novell Client 32 4.9sp1a is installed.
    >
    >I back up 2 SQL servers running on windows 2003, one plain 2003 server
    >and 2 Netware boxes (6.0 and 6.5) with this unit.
    >
    >It started this behaviour about 2 weeks ago. The Veritas KB isn't
    >providing anything in the way of meaningfull results unfortunately.
    >Since this is the only thing this server does, I'm about ready to fdisk


    >it and reload the os and software but I do have better things to do with


    >my day if someone has a suggestion.
    >
    >The exact error I get is
    >
    >The job failed with the following error: The Backup
    > Exec job engine system service is not responding.
    >
    >Thanks
    >
    >Patrick



  2. Re: The Backup Exec job engine system service is not responding.


    Joy, After a bit more searching, this error goes back to at least version
    7. the only glimmer of hope was a response to untick "display progress
    indicators for backup jobs" in tools | options | preferences. I have done
    this but have to wait for backup jobs to run tonight (or the rest of the
    week as it happens intermittently) to see if there is any difference.

    "Kevin" wrote:
    >
    >I have exactly the same problem on 2003 std and a mate also has this problem
    >on 2003 SBS. Started several weeks ago as well???? anyone have a clue?
    >
    >Patrick Farrell wrote:
    >>Every night, I have to remote in from home, reboot my backup server and

    >
    >>then kick the jobs off again because they will fail with the following


    >>error. They work the second time around and then the job engine goes to

    >
    >>lunch again.
    >>
    >>I'm on 9.1sp1 with all service packs. Windows 2000 server sp4, with all

    >
    >>updates. Novell Client 32 4.9sp1a is installed.
    >>
    >>I back up 2 SQL servers running on windows 2003, one plain 2003 server


    >>and 2 Netware boxes (6.0 and 6.5) with this unit.
    >>
    >>It started this behaviour about 2 weeks ago. The Veritas KB isn't
    >>providing anything in the way of meaningfull results unfortunately.
    >>Since this is the only thing this server does, I'm about ready to fdisk

    >
    >>it and reload the os and software but I do have better things to do with

    >
    >>my day if someone has a suggestion.
    >>
    >>The exact error I get is
    >>
    >>The job failed with the following error: The Backup
    >> Exec job engine system service is not responding.
    >>
    >>Thanks
    >>
    >>Patrick

    >



+ Reply to Thread