Last night I started a new backup job. The job was successfull. I checked
the tape itself and the data (16GB) appears to be all there, but the log
reports that it only backed up 1GB, however the verify reports that it verified
all 16GB.

I've searched through the knowledge base and found an article that describes
the same sort of mismatch when software compression is used. I'm using hardware
compression though. Can anyone explain this? below is a cut and paste of
the log.

Thanks in advance.


Job Operation - Backup
Backup Options
Media operation - append.
Hardware compression enabled.



Set Information - E: NASVolume
Backup Set Information
Family Name: "Media created 12/2/2003 11:02:41 PM"
Backup of "E: NASVolume"
Backup set #1 on storage media #1
Backup set description: "ORCMF TR Backup"
Backup Type: FULL - Back Up Files - Reset Archive Bit



Backup started on 12/2/2003 at 11:06:07 PM.
Backup completed on 12/3/2003 at 12:06:45 AM.
Backup Set Summary
Backed up 2724 files in 23 directories.
Processed 965,638,404 bytes in 1 hour, 0 minutes, and 38 seconds.
Throughput rate: 15.2 MB/min





Job Operation - Verify
Set Information - E: NASVolume
Verify Set Information
Verify of "E: NASVolume"
Backup set #1 on storage media #1
Backup set description: "ORCMF TR Backup"



Verify started on 12/3/2003 at 12:09:55 AM.
Verify completed on 12/3/2003 at 1:05:08 AM.
Verify Set Summary
Verified 2724 files in 23 directories.
0 files were different.
Processed 16,203,575,872 bytes in 55 minutes and 13 seconds.
Throughput rate: 280 MB/min





Job Completion Status
Job ended: Wednesday, December 03, 2003 at 1:07:17 AM
Completed status: Successful