Post Job Command Failure - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Post Job Command Failure - Veritas Backup Exec ; I'm using BE version 8.0, 8.6, 9.0. I'm attempting to execute a post job command and it is inconsistent upon execution. I can execute it from the command line, but BE won't work. Any ideas?...

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Post Job Command Failure

  1. Post Job Command Failure


    I'm using BE version 8.0, 8.6, 9.0. I'm attempting to execute a post job
    command and it is inconsistent upon execution. I can execute it from the
    command line, but BE won't work. Any ideas?

  2. Re: Post Job Command Failure

    Logon as the BEWS service account.

    Does it still work?

    Does the cmd file contain absolute or relative paths?

    "Chris" wrote in message
    news:3fa2a45f@ROSASTDMZ05....
    >
    > I'm using BE version 8.0, 8.6, 9.0. I'm attempting to execute a post job
    > command and it is inconsistent upon execution. I can execute it from the
    > command line, but BE won't work. Any ideas?




  3. Re: Post Job Command Failure



    check $PATH environment

    -Mash


    "Chris" wrote:
    >
    >I'm using BE version 8.0, 8.6, 9.0. I'm attempting to execute a post job
    >command and it is inconsistent upon execution. I can execute it from the
    >command line, but BE won't work. Any ideas?



  4. Re: Post Job Command Failure


    I had a similar problem after I had modified my $PATH. Rebooting the machine
    fixed the problem.



    "Mash" wrote:
    >
    >
    >check $PATH environment
    >
    >-Mash
    >
    >
    >"Chris" wrote:
    >>
    >>I'm using BE version 8.0, 8.6, 9.0. I'm attempting to execute a post job
    >>command and it is inconsistent upon execution. I can execute it from the
    >>command line, but BE won't work. Any ideas?

    >



  5. Re: Post Job Command Failure


    I had a similar problem after I had modified my $PATH. Rebooting the machine
    fixed the problem.

    Rakesh

    "Mash" wrote:
    >
    >
    >check $PATH environment
    >
    >-Mash
    >
    >
    >"Chris" wrote:
    >>
    >>I'm using BE version 8.0, 8.6, 9.0. I'm attempting to execute a post job
    >>command and it is inconsistent upon execution. I can execute it from the
    >>command line, but BE won't work. Any ideas?

    >



+ Reply to Thread