Backup byte count stopps running, but job not finished and time keeps going - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Backup byte count stopps running, but job not finished and time keeps going - Veritas Backup Exec ; Can anyone provide a resolution for this issue. I am running BE 9 on a DELL 2650 server (that backs up itself and another of the same servers). The remote job runs fine, but the local job (consisting of local ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Backup byte count stopps running, but job not finished and time keeps going

  1. Backup byte count stopps running, but job not finished and time keeps going


    Can anyone provide a resolution for this issue.

    I am running BE 9 on a DELL 2650 server (that backs up itself and another
    of the same servers). The remote job runs fine, but the local job (consisting
    of local drives and system state) gets to a random point (2.1GB, 3.5GB, etc)
    and stops. The time keeps going, but the byte count does not increase.
    The services appear to be running, but the job will not proceed.

    As far as I can tell, the job is not stopping on a specific file or folder.

    Please help

  2. Re: Backup byte count stopps running, but job not finished and time keeps going

    Hi G

    Are you using any of the other Backup Exec Options? It may be an ofo issue.
    Put the job engine in debug by entering -debug in the startup parameters of
    the service (2000 you must open the property window and start the service
    from the start button in the property window). All debug logs are in the
    Data folder this should give you an idea.

    Hope this helps

    Juana

    "GFrench" wrote in message news:3ece4bd1$1@hronntp01....
    >
    > Can anyone provide a resolution for this issue.
    >
    > I am running BE 9 on a DELL 2650 server (that backs up itself and another
    > of the same servers). The remote job runs fine, but the local job

    (consisting
    > of local drives and system state) gets to a random point (2.1GB, 3.5GB,

    etc)
    > and stops. The time keeps going, but the byte count does not increase.
    > The services appear to be running, but the job will not proceed.
    >
    > As far as I can tell, the job is not stopping on a specific file or

    folder.
    >
    > Please help




+ Reply to Thread