a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent) - Veritas Backup Exec

This is a discussion on a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent) - Veritas Backup Exec ; hi i have the above error every night since install last friday. I have tried everything (i think) on the knowledge base, i put sp1 on this morning and now it fails the test run where as it did not ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent)

  1. a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent)


    hi
    i have the above error every night since install last friday.
    I have tried everything (i think) on the knowledge base, i put sp1 on this
    morning and now it fails the test run where as it did not before.
    is anyone getting the same ?


  2. Re: a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent)


    "MARK" wrote:
    >
    >hi
    >i have the above error every night since install last friday.
    >I have tried everything (i think) on the knowledge base, i put sp1 on this
    >morning and now it fails the test run where as it did not before.
    >is anyone getting the same ?
    >


    Hi Mark,

    I am getting the very same along with a lot of other people by the looks
    of it.. I have posted a case to Veritas and am awaiting their response

    Finbarr.


  3. Re: a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent)


    "Finbarr Barry" wrote:
    >
    >"MARK" wrote:
    >>
    >>hi
    >>i have the above error every night since install last friday.
    >>I have tried everything (i think) on the knowledge base, i put sp1 on this
    >>morning and now it fails the test run where as it did not before.
    >>is anyone getting the same ?
    >>

    >
    >Hi Mark,
    >
    >I am getting the very same along with a lot of other people by the looks
    >of it.. I have posted a case to Veritas and am awaiting their response
    >
    >Finbarr.
    >


    I'm now getting this error at various points while backing up my SQL 2000
    databases after installing Service Pack 1. Has anyone recieved an update
    from Veritas on this?

  4. Re: a00084f9 (a communications failure has occured between the backup exec job engine and the remote agent)


    I have been having this problem at 2 client sites - the remote agent constantly
    has problems communicating with the backup engine - it has got worse since
    upgrading to the current rev....

    "MARK" wrote:
    >
    >hi
    >i have the above error every night since install last friday.
    >I have tried everything (i think) on the knowledge base, i put sp1 on this
    >morning and now it fails the test run where as it did not before.
    >is anyone getting the same ?
    >



+ Reply to Thread