Job's don't start... - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Job's don't start... - Veritas Backup Exec ; Hello, I'm having a problem, which is very difficult to search on, since there is no error messages, so I was wondering if someone could help me. I have a customer that is running Backup Exec for Small Business 2000. ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Job's don't start...

  1. Job's don't start...

    Hello,

    I'm having a problem, which is very difficult to search on, since there is
    no error messages, so I was wondering if someone could help me.

    I have a customer that is running Backup Exec for Small Business 2000. All
    of the sudden the backup jobs do not run. Even when they select "run now"
    the job doesn't do anything. We have restarted the server, cleared out the
    catalogs and checked the event logs with no success.

    Has anyone experienced this problem before? I don't have a problem
    re-installing, but I'm confused why it happend in the first place.

    Thanks,
    Bob





  2. Re: Job's don't start...

    Sounds like an Open Files problem. There are cases where if you select to
    use Open Files Option, it will wait indefinately and you can't stop the job
    unless you get involved with the OS.

    Turn the feature off to test.

    --

    - Prince Of Thieves
    NOSPAM_thief_@hotmail.com


    "Bob Erwin" wrote in message
    news:3d642fde$1@hronntp01....
    > Hello,
    >
    > I'm having a problem, which is very difficult to search on, since there is
    > no error messages, so I was wondering if someone could help me.
    >
    > I have a customer that is running Backup Exec for Small Business 2000.

    All
    > of the sudden the backup jobs do not run. Even when they select "run now"
    > the job doesn't do anything. We have restarted the server, cleared out

    the
    > catalogs and checked the event logs with no success.
    >
    > Has anyone experienced this problem before? I don't have a problem
    > re-installing, but I'm confused why it happend in the first place.
    >
    > Thanks,
    > Bob
    >
    >
    >
    >




  3. Re: Job's don't start...

    check the time also... very important that the time is the same with your
    backup clients and backup server.

    cheer
    "Bob Erwin" wrote in message
    news:3d642fde$1@hronntp01....
    > Hello,
    >
    > I'm having a problem, which is very difficult to search on, since there is
    > no error messages, so I was wondering if someone could help me.
    >
    > I have a customer that is running Backup Exec for Small Business 2000.

    All
    > of the sudden the backup jobs do not run. Even when they select "run now"
    > the job doesn't do anything. We have restarted the server, cleared out

    the
    > catalogs and checked the event logs with no success.
    >
    > Has anyone experienced this problem before? I don't have a problem
    > re-installing, but I'm confused why it happend in the first place.
    >
    > Thanks,
    > Bob
    >
    >
    >
    >




+ Reply to Thread