I just Exchange Module for BE 8.5. I am using a W2K SP2 with E2K SP1. Here
is the error log that is generated by my backups.

================================================== ====================
Job server: RIVERFRONT-NT1
Job name: riverfront-nt1_backup
Job started: Thursday, August 02, 2001 at 10:30:02 PM
Job type: Backup
Log file: BEX51.txt
================================================== ====================

Drive and media information from media mount:
Changer Name:
Drive Name: DELL 1
Media Slot: 0
Media Cartridge Label: DLT000004
Targeted Media Set Name: Media Set 1

================================================== ====================
Job Operation - Backup
Media operation - append.
Hardware compression enabled.
================================================== ====================

Unable to attach to \\RIVERFRONT-NT1\Microsoft Exchange Mailboxes.
Access is denied.


^ ^ ^ ^ ^
Unable to attach to \\RIVERFRONT-NT1\Microsoft Exchange Mailboxes.
^ ^ ^ ^ ^

Media Name: "Media created 7/12/2001 10:30:06 PM"
Backup of "\\RIVERFRONT-NT1\Microsoft Information Store\First Storage Group
"
Backup set #13 on storage media #1
Backup set description: "Backup 0009"
Backup Type: FULL - Database & Logs (flush committed logs)
Backup started on 8/2/2001 at 10:32:53 PM.
Log files

Backup completed on 8/2/2001 at 10:36:41 PM.
Backed up 2 Exchange Server store(s)
Backed up Exchange Server logs
Processed 987,873,968 bytes in 3 minutes and 48 seconds.
Throughput rate: 247.9 MB/min
---------------------------------------------------------------

I've read some posts about installing Outlook on the machine and setting up
a profile. I haven't tried this yet...does anybody have any documentation
on the setup for the Exchange module? Any help would be appreciated!

Thanks.
beau