Backup procedure does not display in Job Monitor - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Backup procedure does not display in Job Monitor - Veritas Backup Exec ; NT Server running v7.3.2575 (revised) with an HP Autoloader C6280. Each nightly backup Monday thru Saturday lists fine in Job Monitor, no errors. Monday thru Saturday are Incrementals. Sunday's backup is a NORMAL backup spanning two DLT tapes partitioned as ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Backup procedure does not display in Job Monitor

  1. Backup procedure does not display in Job Monitor


    NT Server running v7.3.2575 (revised) with an HP Autoloader C6280. Each nightly
    backup Monday thru Saturday lists fine in Job Monitor, no errors. Monday
    thru Saturday are Incrementals. Sunday's backup is a NORMAL backup spanning
    two DLT tapes partitioned as slots 6 & 7. There is no backup log, there
    is no indication that the job was successful or failed in the Job Monitor.
    The only indication that the process actually ran is either by taking an
    inventory of slots 6 & 7 on the HP Autoloader, which displays the time stamp
    that each tape was 'touched', or by selecting restore and locating the date/tape
    name which allegedly shows files that were backed up on those tapes. I currently
    have a scheduled cleaning 1 hour prior to the start of the "Full Backup"
    which completes successfully and lists in the Job Monitor. There are no
    errors regarding a failed backup in the NT event logs either. There are
    four separate offices running "identical" server environments with "identical"
    versions of NT and Veritas Backup configured to run the same types of jobs,
    only one office has this issue. Any suggestions?



  2. Re: Backup procedure does not display in Job Monitor

    Check to see if the problem server is re-booting while the backup is running.

    Re-Booting during a backup will leave absolutelu no trace that it ever started
    running.

    "Jay G Nash Jr." wrote:

    > NT Server running v7.3.2575 (revised) with an HP Autoloader C6280. Each nightly
    > backup Monday thru Saturday lists fine in Job Monitor, no errors. Monday
    > thru Saturday are Incrementals. Sunday's backup is a NORMAL backup spanning
    > two DLT tapes partitioned as slots 6 & 7. There is no backup log, there
    > is no indication that the job was successful or failed in the Job Monitor.
    > The only indication that the process actually ran is either by taking an
    > inventory of slots 6 & 7 on the HP Autoloader, which displays the time stamp
    > that each tape was 'touched', or by selecting restore and locating the date/tape
    > name which allegedly shows files that were backed up on those tapes. I currently
    > have a scheduled cleaning 1 hour prior to the start of the "Full Backup"
    > which completes successfully and lists in the Job Monitor. There are no
    > errors regarding a failed backup in the NT event logs either. There are
    > four separate offices running "identical" server environments with "identical"
    > versions of NT and Veritas Backup configured to run the same types of jobs,
    > only one office has this issue. Any suggestions?



+ Reply to Thread