schedule job sometimes don't work - Veritas Backup Exec

This is a discussion on schedule job sometimes don't work - Veritas Backup Exec ; set on schedule job to run 5 times a week, but out of 5 times only 1-2 times is a complete one, the others job did not run and no log file showing what is happening, no alerts message shows ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: schedule job sometimes don't work

  1. schedule job sometimes don't work


    set on schedule job to run 5 times a week, but out of 5 times only 1-2 times
    is a complete one, the others job did not run and no log file showing what
    is happening, no alerts message shows also. Patches the lates patches also
    having the same problem.

    BENT 8.5 with Ipen Files agent , Win2k with servicepack 1.


  2. Re: schedule job sometimes don't work


    I have the same problem. I scheduled several jobs but none of them appear
    until the run time. I cannot unschedule any jobs because once they appear,
    they begin running. I can only abort them. ANY ADVISE WILL HELP!


    "eugene" wrote:
    >
    >set on schedule job to run 5 times a week, but out of 5 times only 1-2 times
    >is a complete one, the others job did not run and no log file showing what
    >is happening, no alerts message shows also. Patches the lates patches also
    >having the same problem.
    >
    >BENT 8.5 with Ipen Files agent , Win2k with servicepack 1.
    >



  3. Re: schedule job sometimes don't work

    Make sure that all of the buttons for display scheduled jobs , active jobs,
    etc are selected



    "tyboy" wrote in message news:3b37c306$1@hronntp01....
    >
    > I have the same problem. I scheduled several jobs but none of them appear
    > until the run time. I cannot unschedule any jobs because once they

    appear,
    > they begin running. I can only abort them. ANY ADVISE WILL HELP!
    >
    >
    > "eugene" wrote:
    > >
    > >set on schedule job to run 5 times a week, but out of 5 times only 1-2

    times
    > >is a complete one, the others job did not run and no log file showing

    what
    > >is happening, no alerts message shows also. Patches the lates patches

    also
    > >having the same problem.
    > >
    > >BENT 8.5 with Ipen Files agent , Win2k with servicepack 1.
    > >

    >




+ Reply to Thread