Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting - Veritas Backup Exec ; I keep getting these messages when I reboot my server. The Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting. The Backup Exec 7.x Agent Browser service depends on the Backup Exec 7.x Job Engine service which failed to start ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting

  1. Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting


    I keep getting these messages when I reboot my server.
    The Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting.

    The Backup Exec 7.x Agent Browser service depends on the Backup Exec 7.x
    Job Engine service which failed to start because of the following error:

    After starting, the service hung in a start-pending state.

    Does anybody have any suggestions?


  2. Re: Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting


    You might check the services in settings to verify passwords and user permissions
    after a "server reboot".
    Good Luck, mark


    "Shannon Hill" wrote:
    >
    >I keep getting these messages when I reboot my server.
    >The Backup Exec 7.x Job Engine service hung on starting.
    >
    >The Backup Exec 7.x Agent Browser service depends on the Backup Exec 7.x
    >Job Engine service which failed to start because of the following error:
    >
    >After starting, the service hung in a start-pending state.
    >
    >Does anybody have any suggestions?
    >



+ Reply to Thread