Job Monitor not showing true state - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Job Monitor not showing true state - Veritas Backup Exec ; BENT 7.3 build 2570 Job Monitor either shows job 99% done or pending. Shut down program & re-start and status shows successful. Log also shows complete and times are consistent with times previous to problem. Any Ideas? -- Randy Home:randyp1234@home.com ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Job Monitor not showing true state

  1. Job Monitor not showing true state

    BENT 7.3 build 2570

    Job Monitor either shows job 99% done or pending. Shut down program &
    re-start and status shows successful. Log also shows complete and times are
    consistent with times previous to problem.

    Any Ideas?

    --
    Randy
    Home:randyp1234@home.com
    Work: rplatt@mckcpa.com




  2. Re: Job Monitor not showing true state

    Do you have an alert pending to remove media?

    If yo have "Eject on End" specified, this is what results. Even though the
    job is done, until the alert is responded to, the timer keeps running.

    I'd also STRONGLY suggest that you grab the free upgrade to v7.3 2575. As far
    as I'm concerned all v7.2 builds and the early v7.3 builds were all BETA code
    and still full
    of bugs.

    BNT73I03 (English/Intel)
    POST2575 (See the readme to determine if any apply)
    SPANFIX
    MEDIAFIX_234341 (You want to get to 2575 just for this one, believe me)

    "Randy P." wrote:

    > BENT 7.3 build 2570
    >
    > Job Monitor either shows job 99% done or pending. Shut down program &
    > re-start and status shows successful. Log also shows complete and times are
    > consistent with times previous to problem.
    >
    > Any Ideas?
    >
    > --
    > Randy
    > Home:randyp1234@home.com
    > Work: rplatt@mckcpa.com



  3. Re: Job Monitor not showing true state


    I have the same problem with BENT 8.5 on our NT4 Exchange
    server. Job Monitor says the job is pending (in blue), the log
    says it's complete, but what's worse is the jobs proceding the
    first job will not run until you stop/start the BE services.

    Any thoughts would be appreciated

    Simon


+ Reply to Thread