strainge failing job - Veritas Backup Exec

This is a discussion on strainge failing job - Veritas Backup Exec ; Hello, I`m Using backupExec 8.5 on winNT4 server, and i have a strange thing going on: When the job reach to the end , it stops, and alerting me to eject the media, and after that, to insert a media(the ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: strainge failing job

  1. strainge failing job

    Hello,
    I`m Using backupExec 8.5 on winNT4 server, and i have a strange thing going
    on:
    When the job reach to the end , it stops, and alerting me to eject the
    media, and after that, to insert a media(the autoeject is off), and than i
    get this message on the log:

    Drive and media information from media mount:
    Changer Name:
    Drive Name: Seagate 1
    Media Slot: 0
    Media Cartridge Label: MC000014
    Targeted Media Set Name: Media Set 1
    The media provided to continue the backup already contains data
    from one or more sets created during this operation.
    The operation can not be continued

    Looks like i`m being asked to insert another media...despite i used only
    13GB out of 20G.,
    I`ve attached the log file.

    Thanks
    Yair

    Yair@addwise.com







  2. Re: strainge failing job

    On Wed, 21 Mar 2001 16:02:03 +0200, "Yair" wrote:

    >Hello,
    >I`m Using backupExec 8.5 on winNT4 server, and i have a strange thing going
    >on:
    >When the job reach to the end , it stops, and alerting me to eject the
    >media, and after that, to insert a media(the autoeject is off), and than i
    >get this message on the log:


    What device and media type are you using

    >Looks like i`m being asked to insert another media...despite i used only
    >13GB out of 20G.,


    is it a 10/20gb device/tape or a native 20gb device/tape

  3. Re: strainge failing job

    Its 20GB compressed/10GB native
    But i`m using Hardware compressio....

    "Flemming Riis" wrote in message
    news:nedhbt4r53q9v1npmp805fm9nq70hd31n2@4ax.com...
    > On Wed, 21 Mar 2001 16:02:03 +0200, "Yair" wrote:
    >
    > >Hello,
    > >I`m Using backupExec 8.5 on winNT4 server, and i have a strange thing

    going
    > >on:
    > >When the job reach to the end , it stops, and alerting me to eject the
    > >media, and after that, to insert a media(the autoeject is off), and than

    i
    > >get this message on the log:

    >
    > What device and media type are you using
    >
    > >Looks like i`m being asked to insert another media...despite i used only
    > >13GB out of 20G.,

    >
    > is it a 10/20gb device/tape or a native 20gb device/tape




  4. Re: strainge failing job

    On Wed, 21 Mar 2001 16:19:37 +0200, "Yair" wrote:

    >Its 20GB compressed/10GB native
    >But i`m using Hardware compressio....


    the 20gb is at 2:1 compression , its dependent on your data type
    its not something to rely on.

    You just reached the end of tape at 13gb thats 30% compression


+ Reply to Thread