BE 7.3 Rev.2371 Exchange restore problem - Veritas Backup Exec

This is a discussion on BE 7.3 Rev.2371 Exchange restore problem - Veritas Backup Exec ; I've rebuilt the server from the ground up & am now trying to restore Exchange using the Exchange module. I've re-installed BE and Exchange 5.5 exactly the same as it was originally. I then inventory'd the tape & catalog'd it. ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: BE 7.3 Rev.2371 Exchange restore problem

  1. BE 7.3 Rev.2371 Exchange restore problem

    I've rebuilt the server from the ground up & am now trying to restore
    Exchange using the Exchange module. I've re-installed BE and Exchange 5.5
    exactly the same as it was originally. I then inventory'd the tape &
    catalog'd it. When I try to re-install Exchange the log reads as follows:

    ================================================== ====================
    Job server: EXCHANGE
    Job name: Restore 0005
    Job started: Sunday, January 14, 2001 at 6:48:54 PM
    Job type: Restore
    Log file: BEX01.txt
    ================================================== ====================

    Drive and media information from media mount:
    Drive Name: HP 0
    Media Cartridge Label: Exchange-Friday

    ================================================== ====================
    Job Operation - Restore
    ================================================== ====================
    Restoring data to \\EXCHANGE\Microsoft Exchange Directory .

    Storage Media #1: " Excahnge Backup 1/12/01 "
    Backup performed on 1/12/01 at 11:56 PM
    Backup set #1: " Full Backup-Exchange "
    Restore started on 1/14/01 at 6:49:27 PM.

    Restore completed on 1/14/01 at 6:50:41 PM.
    Restored 1 Exchange Server store(s)
    Processed 15,745,384 bytes in 1 minute and 14 seconds.
    Throughput rate: 12.175 MB/min
    ----------------------------------------------------------------------
    Restoring data to \\EXCHANGE\Microsoft Exchange Information Store .

    Storage Media #1: " Excahnge Backup 1/12/01 "
    Backup performed on 1/12/01 at 11:56 PM
    Backup set #2: " Full Backup-Exchange "
    Restore started on 1/14/01 at 6:50:42 PM.

    Restore completed on 1/14/01 at 7:03:03 PM.
    Restored 1 Exchange Server store(s)
    Processed 1,175,486,900 bytes in 12 minutes and 21 seconds.
    Throughput rate: 90.772 MB/min
    ----------------------------------------------------------------------
    Unable to attach to \\EXCHANGE\Microsoft Exchange Mailboxes.
    Access is denied.


    ================================================== ====================
    Job ended: Sunday, January 14, 2001 at 7:03:04 PM
    Job completion status: Failed
    ================================================== ====================

    Why would it allow access to the DS/IS, but not the Mailboxes. Please tell
    me there's a way to make this work I'm depending on this tape to restore
    these mailboxes (which is why I bought this Backup software to begin with).
    Any help would be greatly appreciated.
    Thanks in Advance,
    Herb Kuerner MCSE,N+
    herb@kuerner.com




  2. Re: BE 7.3 Rev.2371 Exchange restore problem

    1) don't mix individual mailbox restore with Information Store/Directory
    restores.
    2) You have the IS/DS, so you are set (you don't need to restore the
    individual mailboxes).
    3) In the future, forget about individual mailboxes. See
    http://mail.tekscan.com/nomailboxes.htm.
    4) As long as the new server is part of the same domain and using the same
    Exchange service account, everything should go well.

    Here are some Exchange links. The first is _required_ reading.
    http://www.microsoft.com/exchange/te...kupRestore.htm (required
    reading)
    http://microsoft.com/exchange/techinfo/disaster.htm
    www.microsoft.com/exchange (MS's Exchange page, the source of the 2 above
    links)
    news:microsoft.public.exchange.admin (The Exchange newsgroup)
    news:microsoft.public.exchange2000.admin (The Exchange 2000 newsgroup)
    http://www.swinc.com/resource/exchange.htm
    http://www.swinc.com/resource/exch_faq_appxb.htm

    Charles Villa

    Kuerner wrote in message news:3a626d7e$1@hronntp01....
    > I've rebuilt the server from the ground up & am now trying to restore
    > Exchange using the Exchange module. I've re-installed BE and Exchange 5.5
    > exactly the same as it was originally. I then inventory'd the tape &
    > catalog'd it. When I try to re-install Exchange the log reads as follows:
    >
    > ================================================== ====================
    > Job server: EXCHANGE
    > Job name: Restore 0005
    > Job started: Sunday, January 14, 2001 at 6:48:54 PM
    > Job type: Restore
    > Log file: BEX01.txt
    > ================================================== ====================
    >
    > Drive and media information from media mount:
    > Drive Name: HP 0
    > Media Cartridge Label: Exchange-Friday
    >
    > ================================================== ====================
    > Job Operation - Restore
    > ================================================== ====================
    > Restoring data to \\EXCHANGE\Microsoft Exchange Directory .
    >
    > Storage Media #1: " Excahnge Backup 1/12/01 "
    > Backup performed on 1/12/01 at 11:56 PM
    > Backup set #1: " Full Backup-Exchange "
    > Restore started on 1/14/01 at 6:49:27 PM.
    >
    > Restore completed on 1/14/01 at 6:50:41 PM.
    > Restored 1 Exchange Server store(s)
    > Processed 15,745,384 bytes in 1 minute and 14 seconds.
    > Throughput rate: 12.175 MB/min
    > ----------------------------------------------------------------------
    > Restoring data to \\EXCHANGE\Microsoft Exchange Information Store .
    >
    > Storage Media #1: " Excahnge Backup 1/12/01 "
    > Backup performed on 1/12/01 at 11:56 PM
    > Backup set #2: " Full Backup-Exchange "
    > Restore started on 1/14/01 at 6:50:42 PM.
    >
    > Restore completed on 1/14/01 at 7:03:03 PM.
    > Restored 1 Exchange Server store(s)
    > Processed 1,175,486,900 bytes in 12 minutes and 21 seconds.
    > Throughput rate: 90.772 MB/min
    > ----------------------------------------------------------------------
    > Unable to attach to \\EXCHANGE\Microsoft Exchange Mailboxes.
    > Access is denied.
    >
    >
    > ================================================== ====================
    > Job ended: Sunday, January 14, 2001 at 7:03:04 PM
    > Job completion status: Failed
    > ================================================== ====================
    >
    > Why would it allow access to the DS/IS, but not the Mailboxes. Please tell
    > me there's a way to make this work I'm depending on this tape to restore
    > these mailboxes (which is why I bought this Backup software to begin

    with).
    > Any help would be greatly appreciated.
    > Thanks in Advance,
    > Herb Kuerner MCSE,N+
    > herb@kuerner.com
    >
    >
    >




+ Reply to Thread