Job wont start, stays in Job Pending mode?? - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Job wont start, stays in Job Pending mode?? - Veritas Backup Exec ; Using Backup Exec. v8.0 on NT and when I submit a job, it tells me that the job has been submitted but it stays in job pending mode? I checked the device and it's online (not paused) and I was ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Job wont start, stays in Job Pending mode??

  1. Job wont start, stays in Job Pending mode??

    Using Backup Exec. v8.0 on NT and when I submit a job, it tells me that the
    job has been submitted but it stays in job pending mode? I checked the
    device and it's online (not paused) and I was able to erase a tape so it
    does see the tape. I did a virus Update and it submitted that job and ran
    fine, it just doesn't run the backup..

    Any Suggestions?



    Dean Gutierrez
    Data Administrator
    Aviation Research Group/U.S., Inc.
    http://www.aviationresearch.com




  2. Re: Job wont start, stays in Job Pending mode??


    "Dean Gutierrez" wrote in message
    news:39d9e7d9$1@hronntp01....
    > Using Backup Exec. v8.0 on NT and when I submit a job, it tells me that

    the
    > job has been submitted but it stays in job pending mode? I checked the
    > device and it's online (not paused) and I was able to erase a tape so it
    > does see the tape. I did a virus Update and it submitted that job and ran
    > fine, it just doesn't run the backup..
    >
    > Any Suggestions?
    >
    >
    >
    > Dean Gutierrez
    > Data Administrator
    > Aviation Research Group/U.S., Inc.
    > http://www.aviationresearch.com
    >
    >
    >


    In the properties of the job, try changing the device from "All Devices" to
    the name of the backup drive.

    Richard.



+ Reply to Thread