Normal Backup Job Failed - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Normal Backup Job Failed - Veritas Backup Exec ; I am running version 7.3 build 2371 of Backup Exec. When running a normal backup job the job appears to have completed and restores and catalog can be done of the job but the job status is showing as Failed ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Normal Backup Job Failed

  1. Normal Backup Job Failed


    I am running version 7.3 build 2371 of Backup Exec. When running a normal
    backup job the job appears to have completed and restores and catalog can
    be done of the job but the job status is showing as Failed with no other
    comment. I backup servers across the LAN and Backup itself(the backup workstation).
    Other types of backups run fine, diff, inc.....

  2. Re: Normal Backup Job Failed


    I'm also getting a "failed" status when I do an incremental. I get an alert
    and the log file shows that the backup set may not contain any data. I wonder
    whether (and am actually pretty sure it is) because no new or edited files
    are on these particular drives. I'm running an incremental 4 times a week
    and chances are that there are some drives being backed up that haven't changed
    daily.

    If my log showed any of the prompts described by Ken, then I'd be satisfied
    of the "failed" status but it don't and I don't like the job monitor coming
    up with the "failed" status (in red) when I know it is probably okay.

    Any other ideas?

    Sue.

    I'm running BE7.3 for NT - Build No 2371 - is this the latest build?


    Ken Putnam wrote:
    >The following is the list I use to determine the cause of a "FAILED" status.

    If you
    >have
    >an editor that suports macros, set one up that you can use scan any failed

    job log.
    >
    > Access Denied
    > Corrupt File
    > Unable to Attach
    > Job was Aborted
    > Insufficient Memory
    > The Media Operations was Aborted
    > Drive Not Responding
    > Lost Connection
    >
    >
    >Another BENT user has created an Access database (both 97 and 2000
    >that he has shared at
    >
    >http://members.xoom.com/stexian/temp/lfdb.htm
    >
    >
    >Ben Walster wrote:
    >
    >> I am running version 7.3 build 2371 of Backup Exec. When running a normal
    >> backup job the job appears to have completed and restores and catalog

    can
    >> be done of the job but the job status is showing as Failed with no other
    >> comment. I backup servers across the LAN and Backup itself(the backup

    workstation).
    >> Other types of backups run fine, diff, inc.....

    >



  3. Re: Normal Backup Job Failed


    Yes, only if your build is 2570 or later accordling to Technote (010-102646)

+ Reply to Thread