Queue Fail message on Job Manager - Veritas Backup Exec

This is a discussion on Queue Fail message on Job Manager - Veritas Backup Exec ; Have a NetWare 5.1 SP7 server with BENW 8.5 build 194. Intermittently experience "Queue Fail" message at Job Manager after a backup job completes. I've deleted the BENW NDS objects and reinstalled BENW, did not resolve. We use a Compaq ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Queue Fail message on Job Manager

  1. Queue Fail message on Job Manager


    Have a NetWare 5.1 SP7 server with BENW 8.5 build 194. Intermittently experience
    "Queue Fail" message at Job Manager after a backup job completes. I've deleted
    the BENW NDS objects and reinstalled BENW, did not resolve. We use a Compaq
    DLT 20/40 and firmware updates have not resolved either.

    Anyone with any suggestions?

  2. Re: Queue Fail message on Job Manager

    Brian
    > Have a NetWare 5.1 SP7 server with BENW 8.5 build 194. Intermittently experience
    > "Queue Fail" message at Job Manager after a backup job completes. I've deleted
    > the BENW NDS objects and reinstalled BENW, did not resolve. We use a Compaq
    > DLT 20/40 and firmware updates have not resolved either.


    Some folks in here have previously reported that running BE in debug
    mode helps this issue. However, the only certain fix to this problem is
    to upgrade to 9.x since 9.x uses a job queue database rather than
    Novell's QMS

    Michael
    --
    "If it jams, force it. If it breaks, you probably
    needed a new one anyway"

    * Please post replies via the newsgroup *

  3. Re: Queue Fail message on Job Manager


    Brian,

    I have the exact same problem on the same Netware Platform on a Compaq Proliant
    ML370 server. Upgraded to the 8.5 build 194 and still have the same problem.
    Deleted NDS objects and schema, re-installed and still have the problem.
    Shows up almost daily and if you simply hit enter on the queue failure and
    choose "Y" to reset, it will continue the next queued up job without a problem.
    Cannot find any pattern to the jobs that have the queue failure, almost
    seems random. Directory services do not show any errors.

    "Brian Reny" wrote:
    >
    >Have a NetWare 5.1 SP7 server with BENW 8.5 build 194. Intermittently experience
    >"Queue Fail" message at Job Manager after a backup job completes. I've deleted
    >the BENW NDS objects and reinstalled BENW, did not resolve. We use a Compaq
    >DLT 20/40 and firmware updates have not resolved either.
    >
    >Anyone with any suggestions?



+ Reply to Thread