CD reader pb - Ubuntu

This is a discussion on CD reader pb - Ubuntu ; Hi Short story. LAMP installed and serving virtual sites on a 6.10 blend. I have a CD-R drive and a CD-RW drive working flawless. I decided to upgrade to 7.10 so I had to upgrade to 7.04 before. First problem: ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: CD reader pb

  1. CD reader pb

    Hi

    Short story.
    LAMP installed and serving virtual sites on a 6.10 blend.
    I have a CD-R drive and a CD-RW drive working flawless.

    I decided to upgrade to 7.10 so I had to upgrade to 7.04 before.

    First problem: the 2 CDs don't work anymore. Ok I decided to proceed with
    the upgrade to 7.10, maybe it will repair that. No.

    Here's my fstab:
    =================##
    proc /proc proc defaults 0
    0# /dev/hda1UUID=7034f8ef-e5f4-4e02-8252-8df0a849164f / ext3
    defaults,errors=remount-ro 0 1#
    /dev/hda5UUID=75037559-4c05-4682-8392-f059cfabacd8 none swap
    sw 0 0/dev/ /media/floppy0 auto
    rw,user,noauto 0 0#/dev/hdb1 /20gig auto rw,user 0 0/dev/sdb1 /20gig
    auto rw,user 0 0/dev/scd0 /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0
    0/dev/scd1 /media/cdrom1 udf,iso9660 user,noauto 0 0=================and
    here's the result of
    'cdrecord -scanbus'=================Cdrecord-ProDVD-ProBD-Clone 2.01.01a33
    (i686-pc-linux-gnu) Copyright (C) 1995-2007 Jörg SchillingUsing libscg
    version 'schily-0.9'.scsibus0: 0,0,0 0) 'ATA ' 'ST313021A '
    '3.03' Disk 0,1,0 1) 'ATA ' 'MAXTOR 6L020J1 ' 'A93.' Disk 0,2,0 2)
    * 0,3,0 3) * 0,4,0 4) * 0,5,0 5) * 0,6,0 6) * 0,7,0 7) *scsibus1:
    1,0,0 100) 'HL-DT-ST' 'CD-RW GCE-8520B ' '1.00' Removable CD-ROM 1,1,0 101)
    'MAT****A' 'CD-ROM CR-588 ' 'LS13' Removable CD-ROM 1,2,0 102) * 1,3,0
    103) * 1,4,0 104) * 1,5,0 105) * 1,6,0 106) * 1,7,0 107)
    *=========================So, the CDs are seen but not mounted why ?Thanks



  2. CD reader pb -- Sorry for the mess, it's cleaned here


    "Bill" a écrit dans le message de news:
    fpmnmb$41m$1@aioe.org...
    > Hi
    >
    > Short story.
    > LAMP installed and serving virtual sites on a 6.10 blend.
    > I have a CD-R drive and a CD-RW drive working flawless.
    >
    > I decided to upgrade to 7.10 so I had to upgrade to 7.04 before.
    >
    > First problem: the 2 CDs don't work anymore. Ok I decided to proceed with
    > the upgrade to 7.10, maybe it will repair that. No.
    >
    > Here's my fstab:
    > =================

    ##
    proc /proc proc defaults 0 0
    # /dev/hda1
    UUID=7034f8ef-e5f4-4e02-8252-8df0a849164f / ext3
    defaults,errors=remount-ro 0 1
    # /dev/hda5
    UUID=75037559-4c05-4682-8392-f059cfabacd8 none swap sw
    0 0
    /dev/ /media/floppy0 auto rw,user,noauto 0 0
    #/dev/hdb1 /20gig auto rw,user 0 0
    /dev/sdb1 /20gig auto rw,user 0 0
    /dev/scd0 /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0
    /dev/scd1 /media/cdrom1 udf,iso9660 user,noauto 0 0

    =================

    and here's the result of 'cdrecord -scanbus'

    =================
    Cdrecord-ProDVD-ProBD-Clone 2.01.01a33 (i686-pc-linux-gnu) Copyright (C)
    1995-2007 Jörg Schilling
    Using libscg version 'schily-0.9'.

    scsibus0:
    0,0,0 0) 'ATA ' 'ST313021A ' '3.03' Disk
    0,1,0 1) 'ATA ' 'MAXTOR 6L020J1 ' 'A93.' Disk
    0,2,0 2) *
    0,3,0 3) *
    0,4,0 4) *
    0,5,0 5) *
    0,6,0 6) *
    0,7,0 7) *
    scsibus1:
    1,0,0 100) 'HL-DT-ST' 'CD-RW GCE-8520B ' '1.00' Removable CD-ROM
    1,1,0 101) 'MAT****A' 'CD-ROM CR-588 ' 'LS13' Removable CD-ROM
    1,2,0 102) *
    1,3,0 103) *
    1,4,0 104) *
    1,5,0 105) *
    1,6,0 106) *
    1,7,0 107) *
    =========================
    So, the CDs are seen but not mounted why ?

    Thanks



+ Reply to Thread