Evolution segfault problems - Suse

This is a discussion on Evolution segfault problems - Suse ; Weird problem with Evolution on SuSE 10.3 x86_64 Version evolution-2.12.0-29.2 Started from terminal evolution -c mail CalDAV Eplugin starting up ... Loading Spamassasin as the default junk plugin ** (evolution:5204): DEBUG: mailto URL command: evolution %s ** (evolution:5204): DEBUG: mailto ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Evolution segfault problems

  1. Evolution segfault problems

    Weird problem with Evolution on SuSE 10.3 x86_64
    Version evolution-2.12.0-29.2

    Started from terminal

    evolution -c mail
    CalDAV Eplugin starting up ...
    Loading Spamassasin as the default junk plugin
    ** (evolution:5204): DEBUG: mailto URL command: evolution %s
    ** (evolution:5204): DEBUG: mailto URL program: evolution
    get *******200 imap://*******200@imap.aol.com:143/
    Find Items 0


    Loads OK and sends/receives mail OK.

    Contacts/Memos/Mail/Tasks tabs all work OK.

    As soon as I select the Calenders tab Evolution crashes

    (evolution:5204): e-data-server-DEBUG: Loading categories from "/home/
    gordon/.evolution/categories.xml"
    (evolution:5204): e-data-server-DEBUG: Loaded 29 categories
    Segmentation fault


    Or starting as

    evolution -c calendar

    crashes immediately as

    CalDAV Eplugin starting up ...
    Loading Spamassasin as the default junk plugin
    ** (evolution:6102): DEBUG: mailto URL command: evolution %s
    ** (evolution:6102): DEBUG: mailto URL program: evolution
    (evolution:6102): e-data-server-DEBUG: Loading categories from "/home/
    gordon/.evolution/categories.xml"
    (evolution:6102): e-data-server-DEBUG: Loaded 29 categories
    Segmentation fault


    ------------

    Version evolution-2.22.0-4mdv2008.1
    on Mandriva Spring 2008.1 works perfectly with the same data set
    transferred between distros using the backup-evolution shell script from
    http://public.tux-planet.fr/shell/bkp_evolution

    In other words it doesn't seem to be a data corruption problem.

    (Just created a new user and evolution crashes in identical circumstances
    (with an empty data set) on SuSE)

    I don't think I've updated anything recently which might have caused the
    problem. I've reinstalled evolution with no success.

    No luck with googling.

    Any help appreciated.

    Regards
    Gordon

  2. Re: Evolution segfault problems

    On Tue, 15 Apr 2008 14:43:00 +0200, Gordon Darling wrote:

    > Weird problem with Evolution on SuSE 10.3 x86_64 Version
    > evolution-2.12.0-29.2




    just rolled version back to evolution-2.12.0-4 and I've still got the
    same problem.

    Regards
    Gordon

+ Reply to Thread