amule stops working - Suse

This is a discussion on amule stops working - Suse ; Dear readers, When i startup amule i get his error: Initialising aMule Checking if there is an instance already running... No other instances are running. HTTP download thread started The program 'amule' received an X Window System error. This probably ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: amule stops working

  1. amule stops working


    Dear readers,
    When i startup amule i get his error:

    Initialising aMule
    Checking if there is an instance already running...
    No other instances are running.
    HTTP download thread started
    The program 'amule' received an X Window System error.
    This probably reflects a bug in the program.
    The error was 'BadAlloc (insufficient resources for operation)'.
    (Details: serial 1418 error_code 11 request_code 145 minor_code 5)
    (Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously;
    that is, you will receive the error a while after causing it.
    To debug your program, run it with the --sync command line
    option to change this behavior. You can then get a meaningful
    backtrace from your debugger if you break on the gdk_x_error() function.)
    ~End

    Anybody knows what to do here??

    Kind regards,

    Peter


    --
    mailtoeter@dharma.dyn-o-saur.com

  2. new xorg (was Re: amule stops working)

    Peter Terpstra in <35319955.q2xgYa6bOf@dharma> :

    > Anybody knows what to do here??


    I needed to upgrade to xorg 7.3.

    Now i upgraded to 7.3 and i'm not happy with it. Strange shadows, the
    backwindow is coming trough the front window, its slow. A wide ugli line
    trough my desktop.

    Any advises?

    Kind regards,

    Peter

    --
    mailtoeter@dharma.dyn-o-saur.com

  3. Re: amule stops working

    Dnia Sat, 19 Jan 2008 09:46:07 +0100, Peter Terpstra napisaƂ(a):

    > Dear readers,
    > When i startup amule i get his error:
    >
    > Initialising aMule
    > Checking if there is an instance already running... No other instances
    > are running.
    > HTTP download thread started
    > The program 'amule' received an X Window System error. This probably
    > reflects a bug in the program. The error was 'BadAlloc (insufficient
    > resources for operation)'.
    > (Details: serial 1418 error_code 11 request_code 145 minor_code 5)
    > (Note to programmers: normally, X errors are reported asynchronously;
    > that is, you will receive the error a while after causing it. To
    > debug your program, run it with the --sync command line option to
    > change this behavior. You can then get a meaningful backtrace from
    > your debugger if you break on the gdk_x_error() function.)
    > ~End
    >
    > Anybody knows what to do here??
    >
    > Kind regards,
    >
    > Peter


    In /etc/X11/xorg.conf add:
    Section "Extensions"
    Option "MIT-SHM" "no"
    EndSection

  4. Re: amule stops working

    TomekC in :

    > In /etc/X11/xorg.conf add:
    > Section "Extensions"
    > Option "MIT-SHM" "no"
    > EndSection


    Thank you very, very very much, this works.
    I almost gave up amule :-)

    Any idea what it means that MIT-SHM option?

    Peter

    --
    mailtoeter@dharma.dyn-o-saur.com

+ Reply to Thread