Lotus Symphony stall when running installer - Suse

This is a discussion on Lotus Symphony stall when running installer - Suse ; Installer starts fine then hangs in a grey installer window "Installation wizard for ...", konsole shows "Initializing Wizard........ Installing Bundled JRE". Any thoughts -- Suse 10.2 x64, Kde 3.5.7, Gnome 2.12, Opera 9.x weekly...

+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Lotus Symphony stall when running installer

  1. Lotus Symphony stall when running installer

    Installer starts fine then hangs in a grey installer window "Installation
    wizard for ...", konsole shows "Initializing Wizard........ Installing
    Bundled JRE".

    Any thoughts



    --
    Suse 10.2 x64, Kde 3.5.7, Gnome 2.12, Opera 9.x weekly

  2. Re: Lotus Symphony stall when running installer

    Bill P wrote:

    > Installer starts fine then hangs in a grey installer window "Installation
    > wizard for ...", konsole shows "Initializing Wizard........ Installing
    > Bundled JRE".
    >
    > Any thoughts
    >
    >
    >

    Won't install with Compiz running, had to switch to Kwin. 490mb is a lot of
    dasd for 1 app!! - especially w/o an uninstaller
    --
    Suse 10.2 x64, Kde 3.5.7, Gnome 2.12, Opera 9.x weekly

  3. Re: Lotus Symphony stall when running installer

    On Wed, 19 Sep 2007 11:26:12 +0000, Bill P wrote:

    > Bill P wrote:
    >
    >> Installer starts fine then hangs in a grey installer window
    >> "Installation wizard for ...", konsole shows "Initializing
    >> Wizard........ Installing Bundled JRE".
    >>
    >> Any thoughts
    >>
    >>
    >>

    > Won't install with Compiz running, had to switch to Kwin. 490mb is a lot
    > of dasd for 1 app!! - especially w/o an uninstaller


    /opt/ibm/lotus/Symphony/_uninst/uninstaller.bin

    Regards
    Gordon

  4. Re: Lotus Symphony stall when running installer

    Bill P wrote:
    > Bill P wrote:
    >
    >> Installer starts fine then hangs in a grey installer window "Installation
    >> wizard for ...", konsole shows "Initializing Wizard........ Installing
    >> Bundled JRE".
    >>
    >> Any thoughts
    >>
    >>
    >>

    > Won't install with Compiz running, had to switch to Kwin. 490mb is a lot of
    > dasd for 1 app!! - especially w/o an uninstaller


    DASD?... shoot 490k is going to large! :-)
    (from an old guy too)

  5. Re: Lotus Symphony stall when running installer

    On Wed, 19 Sep 2007 11:26:12 GMT
    Bill P wrote:

    > Bill P wrote:
    >
    > > Installer starts fine then hangs in a grey installer window
    > > "Installation wizard for ...", konsole shows "Initializing
    > > Wizard........ Installing Bundled JRE".
    > >
    > > Any thoughts
    > >
    > >
    > >

    > Won't install with Compiz running, had to switch to Kwin. 490mb is a
    > lot of dasd for 1 app!! - especially w/o an uninstaller

    Hi
    Installed fine on SLED with Compiz/Xgl KDE 3.5.7 "release 78.1" running.

    --
    Cheers Malcolm (Linux Counter #276890)
    SLED 10.0 SP1 x86_64 Kernel 2.6.16.53-0.8-smp
    up 20:17, 4 users, load average: 0.64, 0.36, 0.31

+ Reply to Thread