realplayer plugin won't play - Suse

This is a discussion on realplayer plugin won't play - Suse ; Anyone seeing a problem with the realplayer plugin? (Version 10.0.8.805) Mine is in firefox 2.0.04 and when I click on any of the video links on the BBC news site it crashes and doesn't play. If I then click the ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: realplayer plugin won't play

  1. realplayer plugin won't play

    Anyone seeing a problem with the realplayer plugin? (Version
    10.0.8.805) Mine is in firefox 2.0.04 and when I click on any of the video
    links on the BBC news site it crashes and doesn't play. If I then click
    the link to 'launch in stand-alone player' then it plays fine. I ran it
    with strace and got the following..

    ....
    lstat64("/usr/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8edf5c) = -1 ENOENT (No such file or directory)
    lstat64("/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8edf5c) = -1 ENOENT (No such file or directory)
    rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, ~[RTMIN RT_1], [], 8) = 0
    rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], ~[KILL STOP RTMIN RT_1], 8) = 0
    lstat64("/usr/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8ee01c) = -1 ENOENT (No such file or directory)
    lstat64("/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8ee01c) = -1 ENOENT (No such file or directory)
    --- SIGSEGV (Segmentation fault) @ 0 (0) ---
    +++ killed by SIGSEGV +++

    Any suggestions?

    JohnK

  2. Re: realplayer plugin won't play

    JohnK wrote:

    > Anyone seeing a problem with the realplayer plugin? (Version
    > 10.0.8.805) Mine is in firefox 2.0.04 and when I click on any of the video
    > links on the BBC news site it crashes and doesn't play. If I then click
    > the link to 'launch in stand-alone player' then it plays fine. I ran it
    > with strace and got the following..
    >
    > ...
    > lstat64("/usr/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8edf5c) =
    > -1 ENOENT (No such file or directory)
    > lstat64("/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8edf5c) = -1
    > ENOENT (No such file or directory) rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, ~[RTMIN
    > RT_1], [], 8) = 0 rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], ~[KILL STOP RTMIN RT_1],
    > 8) = 0 lstat64("/usr/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so",
    > 0xbf8ee01c) = -1 ENOENT (No such file or directory)
    > lstat64("/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8ee01c) = -1
    > ENOENT (No such file or directory) --- SIGSEGV (Segmentation fault) @ 0
    > (0) --- +++ killed by SIGSEGV +++
    >
    > Any suggestions?
    >
    > JohnK


    Works with Minefield (Firefox3-alpha5).

  3. Re: realplayer plugin won't play

    Michael Soibelman wrote:

    > JohnK wrote:
    >
    >> Anyone seeing a problem with the realplayer plugin? (Version
    >> 10.0.8.805) Mine is in firefox 2.0.04 and when I click on any of the
    >> video
    >> links on the BBC news site it crashes and doesn't play. If I then click
    >> the link to 'launch in stand-alone player' then it plays fine. I ran it
    >> with strace and got the following..
    >>
    >> ...
    >> lstat64("/usr/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8edf5c)
    >> = -1 ENOENT (No such file or directory)
    >> lstat64("/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8edf5c) = -1
    >> ENOENT (No such file or directory) rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, ~[RTMIN
    >> RT_1], [], 8) = 0 rt_sigprocmask(SIG_SETMASK, [], ~[KILL STOP RTMIN
    >> RT_1], 8) = 0
    >> lstat64("/usr/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8ee01c)
    >> = -1 ENOENT (No such file or directory)
    >> lstat64("/lib//usr/lib/RealPlayer10/codecs/colorcvt.so", 0xbf8ee01c) = -1
    >> ENOENT (No such file or directory) --- SIGSEGV (Segmentation fault) @ 0
    >> (0) --- +++ killed by SIGSEGV +++
    >>
    >> Any suggestions?
    >>
    >> JohnK

    >
    > Works with Minefield (Firefox3-alpha5).



    While watching a video at the bbs site I looked at the version I was using.
    That's where I got the alpha5 info. Then I checked for updates and
    lo-and-behold there is an alpha 6. So I updated to that and also my
    no-script plugin (as Firefox informed me the one I was using wouldn't work
    anymore if I updated Firefox). Firefox3-alpha6 started up and the video I
    had been watching restarted and is better quality (larger and better
    placement).

    So for anyone interested alpha6 seems to be good.

+ Reply to Thread