Hi!

I tried to install a Solaris10u5 on a SunFire T1000 server. The error
message I get is the following:

--- snip ---

Using RPC Bootparams for network configuration information.
Attempting to configure interface bge3...
Skipped interface bge3
Attempting to configure interface bge2...
Skipped interface bge2
Attempting to configure interface bge1...
Skipped interface bge1
Attempting to configure interface bge0...
Configured interface bge0
|
panic[cpu0]/thread=2a10062fca0: BAD TRAP: type=31 rp=2a10062f3b0
addr=1d8 mmu_fsr=0 occurred in module "ip" due to a NULL pointer
dereference

sched: trap type = 0x31
addr=0x1d8
pid=0, pc=0x7be7b9cc, sp=0x2a10062ec51, tstate=0x4480001607,
context=0x0
g1-g7: 0, 80000000, 0, 7bf2d800, 20, 0, 2a10062fca0

000002a10062f0d0 unix:die+78 (31, 2a10062f3b0, 1d8, 0, 2a10062f190,
1096800)
%l0-3: 0000000000000000 0000000000000031 0000000001000000
0000000000002000
%l4-7: 0000000001831aa0 0000000001831800 0000000000000005
0000000000000001
000002a10062f1b0 unix:trap+9e4 (2a10062f3b0, 0, 5, 1c00, 0, 1)
%l0-3: 0000000000000000 00000000018594e0 0000000000000031
0000000000000000
%l4-7: ffffffffffffe000 000000000191a000 0000000000000005
0000000000000001
000002a10062f300 unix:ktl0+64 (20, 600109b62e8, 600109b63d8,
6001221d8c8, 60010b08a88, 0)
%l0-3: 000000000180c000 0000000000000000 0000004480001607
0000000001020308
%l4-7: 0000000000000000 000000000191a000 0000000000000000
000002a10062f3b0
000002a10062f450 20 (2a10062f670, 0, 0, 0, 1, 600109b6320)
%l0-3: 0000000000000000 0000000000000000 0000000000000040
00000600109b7428
%l4-7: 0000000000000000 000000000191a000 0000000000000000
000006001089a000
000002a10062f520 ip:ire_forward+524 (20, 600109b62e8, 600109b63d8,
6001221d8c8, 60010b08a88, 6001089a000)
%l0-3: 0000000000000000 000000005389603f 0000000000000040
0000000000000000
%l4-7: 0000000001935400 000000000191a000 0000000000000000
0000000000000000
000002a10062f680 ip:ip_fast_forward+d8 (e0000000, 5389603f,
3000336e668, 6001226e400, 0, 1)
%l0-3: 0000000000000000 0000000000000000 000006001089a000
0000000000000000
%l4-7: 00000000e0000000 0000000000000001 0000000053896018
000006001218f460
000002a10062f7a0 ip:ip_input+5a0 (6001218f460, 300017f0088, 0,
3000336e668, 0, 0)
%l0-3: 0000000000000000 0000000000000000 0000000000000000
000006001089a000
%l4-7: 00000000e0000000 0000000000000001 0000000000000000
0000000000000000
000002a10062f910 dls:soft_ring_drain+7c (600109b5e40, 6001226e400, 2,
2000000, 2, 0)
%l0-3: 0000000000000000 0000000000000000 0000000000000005
000003000336e668
%l4-7: 00000300017f0088 000000007be1bbc4 ffffffffffffffff
0000000000000000
000002a10062f9c0 dls:soft_ring_worker+64 (600109b5e40, 0, 2,
600109b5e8c, 0, 2a10062fa8a)
%l0-3: 000002a10062fa88 0000000000000000 0000000000000000
0000000000000000
%l4-7: 0000000000000000 0000000000000000 0000000000000002
0000000000000000

syncing file systems... done
skipping system dump - no dump device configured
rebooting...

--- snip ---

I did an upgrade to a new firmware recently:

--- snip ---
sc> showhost
Sun-Fire-T1000 System Firmware 6.3.0 2006/11/10 06:48

Host flash versions:
Hypervisor 1.3.0 2006/11/10 06:35
OBP 4.25.0 2006/11/07 23:23
POST 4.25.0 2006/11/08 00:09
--- snip ---

Any ideas what could cause this panic?

Thanks in advance!
Markus