Okay, I also had to compile with --disable-internal-dns and turn
dns_defnames on and it seems to be running good

Slow, but good.


Ariel Molina Rueda wrote:

>I had a similar problem, it was a squid.conf issue, just check that you have
>this:
>
> * httpd_accel_host virtual
> * httpd_accel_port 80
> * httpd_accel_with_proxy on
> * httpd_accel_uses_host_header on
>
>it may help.
>
>--
>Ariel Molina Rueda
>
>Mensaje citado por Daniel Corbe :
>
>
>
>>Hey,
>>
>>I'm using URLs from my client PCs with no .s in them, just the host name
>>without the domain name
>>
>>for example: mars as opposed to mars.resultstel.com since the local
>>resolvers are all configured to search .resultstel.com
>>
>>and I get the following error even though the squid box itself is
>>capable of resolving "mars":
>>bash-2.05b# host mars
>>mars.resultstel.com has address 146.82.194.225
>>
>>I even tried using this config option:
>>append_domain .resultstel.com
>>
>>to no avail.
>>
>>What do I do to fix it?
>>
>>ERROR
>>The requested URL could not be retrieved
>>
>>
>>
>>

>--------------------------------------------------------------------------------
>
>
>>While trying to retrieve the URL: /bb/
>>
>>The following error was encountered:
>>
>>Invalid URL
>>Some aspect of the requested URL is incorrect. Possible problems:
>>
>>Missing or incorrect access protocol (should be `http://'' or similar)
>>Missing hostname
>>Illegal double-escape in the URL-Path
>>Illegal character in hostname; underscores are not allowed
>>Your cache administrator is webmaster.
>>
>>
>>
>>
>>

>
>
>
>
>----------------------------------------------------------------
>This message was sent using IMP, the Internet Messaging Program.
>
>
>
>