Hi,

I'm using Squid 2.4 STABLE6.
I find that Squid dies out on its own.

From the cache log:
------------------------------------------------------------------------------------
04/02/09 02:18:11| authenticateDecodeAuth: Unsupported or unconfigured proxy-auth scheme, 'tvhei 2004/02/09 04:23:23| sslReadServer: FD 30: read failure: (104) Connection reset by peer
2004/02/09 10:05:41| ipcacheParse: No Address records
2004/02/09 22:24:44| urlParse: Illegal hostname 'www..rediffmail.com'
2004/02/09 22:26:47| sslReadServer: FD 43: read failure: (104) Connection reset by peer
2004/02/09 22:29:19| sslReadServer: FD 27: read failure: (104) Connection reset by peer
2004/02/10 00:57:32| parseHttpRequest: Unsupported method 'M-POST'
2004/02/10 00:57:32| clientReadRequest: FD 49 Invalid Request
2004/02/10 10:13:26| Restarting Squid Cache (version 2.5.STABLE4)...
2004/02/10 10:13:26| FD 6 Closing HTTP connection


2004/02/10 10:13:27| Accepting HTTP connections at 192.10.9.254, port 800, FD 6.
2004/02/10 10:13:27| WCCP Disabled.
2004/02/10 10:13:27| Loaded Icons.
2004/02/10 10:13:27| Ready to serve requests.
2004/02/10 10:15:31| Restarting Squid Cache (version 2.5.STABLE4)...
2004/02/10 10:15:31| FD 6 Closing HTTP connection


2004/02/10 10:15:31| Accepting HTTP connections at 192.10.9.254, port 800, FD 6.
2004/02/10 10:15:31| WCCP Disabled.
2004/02/10 10:15:31| Loaded Icons.
2004/02/10 10:15:31| Ready to serve requests.
2004/02/10 10:46:36| Preparing for shutdown after 721293 requests
2004/02/10 10:46:36| Waiting 5 seconds for active connections to finish
2004/02/10 10:46:36| FD 6 Closing HTTP connection
------------------------------------------------------------------------------------

I can tell there's something quite wrong, but I can't figure out how to
correct it. Can anyone please help?
If the configuration file is required, I'm willing to post it.
(Squid is servicing a 150-175 node network.)

Thanks & Regards,
Manu