Hi everyone,

I want to add Spam Assassin 3.23 to my SPAM counter measures
It is working into a FreeBSD jails, over Amavisd-new port.

When I test SpamAssassing via: spamassassin it reacts correctly, raising the GTube signature:
X-Spam-Flag: YES
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.2.3 (2007-08-08) on ns.levier.org
X-Spam-Level: **************************************************
X-Spam-Status: Yes, score=1001.2 required=5.0 tests=AWL,GTUBE,NO_RECEIVED,

NO_RELAYS,RAZOR2_CF_RANGE_51_100,RAZOR2_CF_RANGE_E 4_51_100,RAZOR2_CHECK
autolearn=no version=3.2.3

spamd is launched normally as spamd user, and runs apparently fine.
Amavis does its job pushing email to spamd (filter is named spamassassin,
different from 'spamd' name, confirming in logs the mail is "checked":

Dec 26 13:16:39 ns spamd[14210]: spamd: connection from ns [IP_address] at
port 60196
Dec 26 13:16:39 ns spamd[14210]: spamd: processing message
<20071226121639.44B7E267F7D@IP_address> for spamd:58
Dec 26 13:16:39 ns spamd[14210]: spamd: clean message (0.0/5.0) for spamd:58
in 0.0 seconds, 551 bytes.
Dec 26 13:16:39 ns spamd[14210]: spamd: result: . 0 -
scantime=0.0,size=551,user=spamd,uid=58,required_s core=5.0,rhost=ns,raddr=IP_address,rport=60196,mid =<20071226121639.44B7E267F7D@IP_address>,autolearn=ham
Dec 26 13:16:39 ns spamd[14209]: prefork: child states: II

However, all emails passing though amavis + Spamd (via port 783) generate a
0.0 score, even the one with GTUBE signature.

I dont understand why Spam Assassin test works well and spamc method totally
fails.

Can someone help?

Thanks in advance

Brgrds
--
View this message in context: http://www.nabble.com/Issue-with-Spa...p14517297.html
Sent from the SpamAssassin - Users mailing list archive at Nabble.com.