This is a multi-part message in MIME format.

--Boundary_(ID_qeg2KNK32ULN4p2lgh4tOg)
Content-type: text/plain; charset=us-ascii
Content-transfer-encoding: quoted-printable

When I run "make test" for v3.2.1, why do some of the dnsbl tests
sporadically fail? For instance:

=20

t/dnsbl..................... Not found: P_2 =3D
[127.0.0.4]

# Failed test 1 in t/SATest.pm at line 635

Not found: P_7 =3D


# Failed test 2 in t/SATest.pm at line 635 fail #2

Not found: P_4 =3D =

[127.0.0.1]

t/dnsbl.....................NOK 1# Failed test 3 in t/SATest.pm at line
635 fail #3

Not found: P_3 =3D =

[127.0.0.12]

# Failed test 4 in t/SATest.pm at line 635 fail #4

Not found: P_5 =3D
[127.0.0.1]

# Failed test 5 in t/SATest.pm at line 635 fail #5

t/dnsbl.....................NOK 2 Not found: P_1 =3D
[127.0.0.2]

# Failed test 6 in t/SATest.pm at line 635 fail #6

Not found: P_6 =3D
[127.0.0.2]

# Failed test 7 in t/SATest.pm at line 635 fail #7

Not found: P_15 =3D DNSBL_RHS

t/dnsbl.....................NOK 3# Failed test 8 in t/SATest.pm at line
635 fail #8

Not found: P_17 =3D DNSBL_SB_FLOAT

t/dnsbl.....................NOK 4# Failed test 9 in t/SATest.pm at line
635 fail #9

Not found: P_18 =3D DNSBL_SB_STR

# Failed test 10 in t/SATest.pm at line 635 fail #10

Not found: P_16 =3D DNSBL_SB_TIME

# Failed test 11 in t/SATest.pm at line 635 fail #11

t/dnsbl.....................NOK 5 Not found: P_10 =3D
DNSBL_TEST_DYNAMIC

# Failed test 12 in t/SATest.pm at line 635 fail #12

Not found: P_12 =3D DNSBL_TEST_RELAY

# Failed test 13 in t/SATest.pm at line 635 fail #13

t/dnsbl.....................NOK 6 Not found: P_11 =3D
DNSBL_TEST_SPAM

# Failed test 14 in t/SATest.pm at line 635 fail #14

Not found: P_8 =3D DNSBL_TEST_TOP

# Failed test 15 in t/SATest.pm at line 635 fail #15

Not found: P_9 =3D DNSBL_TEST_WHITELIST

t/dnsbl.....................NOK 7# Failed test 16 in t/SATest.pm at line
635 fail #16

Not found: P_14 =3D DNSBL_TXT_RE

# Failed test 17 in t/SATest.pm at line 635 fail #17

Not found: P_13 =3D DNSBL_TXT_TOP

t/dnsbl.....................NOK 8# Failed test 18 in t/SATest.pm at line
635 fail #18

t/dnsbl.....................NOK 9Output can be examined in: log/d.dns/1

t/dnsbl.....................FAILED tests 1-18

Failed 18/23 tests, 21.74% okay

=20

If I run t/dnsbl.t later, a smaller number of the subtests fail. If I
repeat it later, a different set of dnsbl subtests fail.

=20

There is nothing obviously wrong with the DNS server. What causes this
problem?


--Boundary_(ID_qeg2KNK32ULN4p2lgh4tOg)
Content-type: text/html; charset=us-ascii
Content-transfer-encoding: quoted-printable

xmlns=3D"urn:schemas-microsoft-comfficeffice" =
xmlns:w=3D"urn:schemas-microsoft-comffice:word" =
xmlns:m=3D"http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" =
xmlns=3D"http://www.w3.org/TR/REC-html40">


charset=3Dus-ascii">









When I run “make test” for v3.2.1, why =
do some
of the dnsbl tests sporadically fail?  For instance:>>



>



New"'>t/dnsbl.....................   
Not found: P_2 =3D  =
<dns:134.88.73.210.dnsbltest.spamassassin.org>
[127.0.0.4]>>



# Failed =
test 1 in
t/SATest.pm at line 635>>



New"'>        Not found:
P_7 =3D  =
<dns:134.88.73.210.sb.dnsbltest.spamassassin.org?t ype=3DTXT>> o>



# Failed =
test 2 in
t/SATest.pm at line 635 fail #2>>



New"'>        Not found:
P_4 =3D  <dns:14.35.17.212.dnsbltest.spamassassin.org> =
[127.0.0.1]>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
1# Failed test 3 in t/SATest.pm at line 635 fail =
#3>>



New"'>        Not found:
P_3 =3D  <dns:18.13.119.61.dnsbltest.spamassassin.org> =
[127.0.0.12]>>



# Failed =
test 4 in
t/SATest.pm at line 635 fail #4>>



New"'>        Not found:
P_5 =3D  <dns:226.149.120.193.dnsbltest.spamassassin.org> =
[127.0.0.1]>>



# Failed =
test 5 in
t/SATest.pm at line 635 fail #5>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
2       Not found: P_1 =3D  =
<dns:98.3.137.144.dnsbltest.spamassassin.org>
[127.0.0.2]>>



# Failed =
test 6 in
t/SATest.pm at line 635 fail #6>>



New"'>        Not found:
P_6 =3D  <dns:example.com.dnsbltest.spamassassin.org> =
[127.0.0.2]>>



# Failed =
test 7 in
t/SATest.pm at line 635 fail #7>>



New"'>        Not found:
P_15 =3D  DNSBL_RHS>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
3# Failed test 8 in t/SATest.pm at line 635 fail =
#8>>



New"'>        Not found:
P_17 =3D  DNSBL_SB_FLOAT>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
4# Failed test 9 in t/SATest.pm at line 635 fail =
#9>>



New"'>        Not found:
P_18 =3D  DNSBL_SB_STR>>



# Failed =
test 10 in
t/SATest.pm at line 635 fail #10>>



New"'>        Not found:
P_16 =3D  DNSBL_SB_TIME>>



# Failed =
test 11 in
t/SATest.pm at line 635 fail #11>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
5       Not found: P_10 =3D  =
DNSBL_TEST_DYNAMIC>>



# Failed =
test 12 in
t/SATest.pm at line 635 fail #12>>



New"'>        Not found:
P_12 =3D  DNSBL_TEST_RELAY>>



# Failed =
test 13 in
t/SATest.pm at line 635 fail #13>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
6       Not found: P_11 =3D  =
DNSBL_TEST_SPAM>>



# Failed =
test 14 in
t/SATest.pm at line 635 fail #14>>



New"'>        Not found:
P_8 =3D  DNSBL_TEST_TOP>>



# Failed =
test 15 in
t/SATest.pm at line 635 fail #15>>



New"'>        Not found:
P_9 =3D  DNSBL_TEST_WHITELIST>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
7# Failed test 16 in t/SATest.pm at line 635 fail =
#16>>



New"'>        Not found:
P_14 =3D  DNSBL_TXT_RE>>



# Failed =
test 17 in
t/SATest.pm at line 635 fail #17>>



New"'>        Not found:
P_13 =3D  DNSBL_TXT_TOP>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
8# Failed test 18 in t/SATest.pm at line 635 fail =
#18>>



New"'>t/dnsbl.....................NOK
9Output can be examined in: log/d.dns/1>>



New"'>t/dnsbl.....................FAILED
tests 1-18>>



New"'>        Failed 18/23
tests, 21.74% okay>>



>



If I run t/dnsbl.t later, a smaller number of the =
subtests
fail.  If I repeat it later, a different set of dnsbl subtests =
fail.>>



>



There is nothing obviously wrong with the DNS =
server.  What
causes this problem?>>









--Boundary_(ID_qeg2KNK32ULN4p2lgh4tOg)--