U1 Issues - Solaris

This is a discussion on U1 Issues - Solaris ; I'm trying to update my install to the first update. It goes through the CDs fine until the last one when it just hangs at reboot. If I hit the reset switch, upon reboot the system panics. This even happens ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: U1 Issues

  1. U1 Issues

    I'm trying to update my install to the first update. It goes through
    the CDs fine until the last one when it just hangs at reboot. If I hit
    the reset switch, upon reboot the system panics. This even happens on a
    clean install of the update. Ideas?


  2. Re: U1 Issues


    Chris Turkel wrote:
    > I'm trying to update my install to the first update. It goes through
    > the CDs fine until the last one when it just hangs at reboot. If I hit
    > the reset switch, upon reboot the system panics. This even happens on a
    > clean install of the update. Ideas?


    Can you describe in detail what hardware you are using ?

    //Lars


  3. Re: U1 Issues

    On 2006-01-29 04:36:14 -0500, "tunla" said:

    >
    > Chris Turkel wrote:
    >> I'm trying to update my install to the first update. It goes through
    >> the CDs fine until the last one when it just hangs at reboot. If I hit
    >> the reset switch, upon reboot the system panics. This even happens on a
    >> clean install of the update. Ideas?

    >
    > Can you describe in detail what hardware you are using ?
    >
    > //Lars


    Pentium IV 1.6 Ghz, 512 Megs of RAM, 40 Gig Driver. Nvida GeeForce2
    MMX. Solaris 10 GA runs just fine on this.


+ Reply to Thread