Woensdag 26 mei 2010
Sun Seminar

Unified Storage voor Desktop Virtualisatie

Woensdag 26 mei 2010
van 12.00 uur tot ca. 17.00 uur

Locatie: Kantoor Sun Microsystems
Saturnus 1
3824 ME Amersfoort
Klik hier voor een routebeschrijving


Op 26 mei a.s. organiseert Sun Microsystems een Seminar over Unified Storage voor Desktop Virtualisatie. Hierbij wordt u in een middag op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen van de Sun Desktop en Storage oplossingen.

De integratie van Sun Microsystems en Oracle is in volle gang. Het aanbod van Oracle en Sun zal o.a. bestaan uit een 'integrated stack', een combinatie van producten die op elkaar zijn afgestemd. Voor Desktop Virtualisatie betekent dat een ge´ntegreerde oplossing van virtual display clients, de Sun Ray 3's, via de Oracle VDI software met Oracle VM Built-In VirtualBox Hypervisor tot aan Oracle Sun Unified Storage 7000 Systemen.

Er staat die middag een aantal interessante sprekers op de agenda zoals Dirk Grobler, die als manager van het Oracle VDI Product Development team zal toelichten wat de integrated stack als voordelen heeft voor u. Verder zal Gerhard Hofweber van het Sun Solution Center de voordelen voor een hosted desktop provider presenteren. Bas Meijers geeft een overview van de Storage 7000 systemen en Jaap Romers zal een hands-on demo geven van de nieuwste VDI.

Komt u ook?
Aanmelden voor het Seminar: "Sun Unified Storage voor Desktop Virtualisatie" kan door hier te klikken

Wij hopen u op woensdag 26 mei 2010 te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Sun Microsystems Nederland

Arjan Taal Jheroen Diekstra
Desktop Solution Sales Channel Sales

Read More about [Seminar: Unified Storage voor Desktop Virtualisatie - 26 mei 2010...