In de maand september organiseert Sun Microsystems drie seminars over uiteenlopende onderwerpen, maar met een centraal thema, namelijk"ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN"

Optimalisatie van de huidige ICT infrastructuur en het realiseren van kostenbesparingen zijn de leidraad van vrijwel alle bedrijven vandaag de dag. Het doel van deze seminars is om u, als gebruiker van Sun technologie, een zakelijk en beknopt overzicht te bieden van 3 onderwerpen die momenteel sterk in de belangstelling staan. De gekozen onderwerpen zijn eigenlijk relevant voor iedere onderneming en waar mogelijk zullen wij mede aan de hand van cases uit de praktijk, ervaringsdeskundige aan het woord laten.

Deelname aan deze seminars is op uitnodiging en mede gezien het beperkte aantal plaatsen die de bijzondere locaties bieden, inviteren wij enkel EINDGEBRUIKERS om deel te nemen. De seminars duren een halve dag en zijn een combinatie van een inhoudelijk sterk verhaal voor het IT management in het algemeen met als afsluiting een exclusieve rondleiding op de bijzondere locatie. U kunt kiezen aan welke van deze seminars u deel wilt nemen maar u kunt u ook inschrijven voor meerdere onderwerpen.

De locaties zijn min of meer historisch en hebben zijdelings een raakvlak met het thema maar staan gezamenlijk voor het thema "Onbegrensde Mogelijkheden".

Woensdag 9 september - ss Rotterdam, Rotterdam - DE ZAKELIJKE BETEKENIS VAN GLASSFISH Woensdag 16 september - Radio Kootwijk - IT- MANAGEMENT IN GEVIRTUALISEERDE OMGEVINGEN Donderdag 24 september - De Bazel, Amsterdam - HET BEHEER VAN UNIFIED STORAGE
De agenda ziet er globaal als volgt uit:
- Vanaf 12.00 uur ontvangst met een lunch
- Aanvang seminar 13.00 uur
- Rondleiding op de locatie vanaf 15.15 uur
- Receptie vanaf 16.00 uur

Meer infomatie en inschrijving mogelijk via deze link
More...