--===============1538464999==
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="----=_Part_22513_23036704.1165242467504"

------=_Part_22513_23036704.1165242467504
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

Hi all,

snmpget cannot find the mibs and i am getting warning messages as follows.
Kindly let me know how to overcome this issue.

testbed.com$ ./snmpget -t 0 -v 3 -u user1 -l authNoPriv -a MD5 192.168.0.12
1.3.6.1.2.1.1.3.0
Cannot find module (IP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (IF-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (TCP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UDP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (HOST-RESOURCES-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMPv2-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMPv2-SMI): At line 0 in (none)
Cannot find module (NOTIFICATION-LOG-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (DISMAN-EVENT-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (DISMAN-SCHEDULE-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-SNMP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-DEMO-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-TARGET-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (NET-SNMP-AGENT-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (HOST-RESOURCES-TYPES): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-VIEW-BASED-ACM-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-COMMUNITY-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (IP-FORWARD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (NET-SNMP-EXTEND-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-DLMOD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-FRAMEWORK-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-MPD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-USER-BASED-SM-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-NOTIFICATION-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMPv2-TM): At line 0 in (none)
snmpget: Authentication failure (incorrect password, community or key)
testbed.com$

Also if i give sysUpTime.0 instead of its OID it is giving me the following
error

sysUpTime.0: Unknown Object Identifier (Sub-id not found: (top) ->
sysUpTime)

Kindly help in overcoming these errors.
thanks in advance

Regards & Thanks,
Nagalakshmi.V

------=_Part_22513_23036704.1165242467504
Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

Hi all,

 

snmpget cannot find the mibs and i am getting warning messages as follows. Kindly let me know how to overcome this issue.

 

testbed.com$ ./snmpget -t 0 -v 3 -u user1 -l authNoPriv -a MD5 192.168.0.12 1.3.6.1.2.1.1.3.0
Cannot find module (IP-MIB): At line 0 in (none)

Cannot find module (IF-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (TCP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UDP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (HOST-RESOURCES-MIB): At line 0 in (none)

Cannot find module (SNMPv2-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMPv2-SMI): At line 0 in (none)
Cannot find module (NOTIFICATION-LOG-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (DISMAN-EVENT-MIB): At line 0 in (none)

Cannot find module (DISMAN-SCHEDULE-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-SNMP-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-DEMO-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-TARGET-MIB): At line 0 in (none)

Cannot find module (NET-SNMP-AGENT-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (HOST-RESOURCES-TYPES): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-VIEW-BASED-ACM-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-COMMUNITY-MIB): At line 0 in (none)

Cannot find module (IP-FORWARD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (NET-SNMP-EXTEND-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (UCD-DLMOD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-FRAMEWORK-MIB): At line 0 in (none)

Cannot find module (SNMP-MPD-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-USER-BASED-SM-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMP-NOTIFICATION-MIB): At line 0 in (none)
Cannot find module (SNMPv2-TM): At line 0 in (none)

snmpget: Authentication failure (incorrect password, community or key)

testbed.com$

Also if i give sysUpTime.0 instead of its OID it is giving me the following error

 

sysUpTime.0: Unknown Object Identifier (Sub-id not found: (top) -> sysUpTime)

 

Kindly help in overcoming these errors.

thanks in advance
 

Regards & Thanks,
Nagalakshmi.V


------=_Part_22513_23036704.1165242467504--


--===============1538464999==
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

-------------------------------------------------------------------------
Take Surveys. Earn Cash. Influence the Future of IT
Join SourceForge.net's Techsay panel and you'll get the chance to share your
opinions on IT & business topics through brief surveys - and earn cash
http://www.techsay.com/default.php?p...rge&CID=DEVDEV
--===============1538464999==
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

_______________________________________________
Net-snmp-coders mailing list
Net-snmp-coders@lists.sourceforge.net
https://lists.sourceforge.net/lists/...et-snmp-coders

--===============1538464999==--