Slackware 12.0, OpenOffice.org 2.3 and printing - Slackware

This is a discussion on Slackware 12.0, OpenOffice.org 2.3 and printing - Slackware ; I'm having a problem printing from OpenOffice. I initially thought it was system wide print problem, but I'm able to print off kwrite. When I click print in OOo it shows my deskjet, with all the settings, but nothing happens ...

+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: Slackware 12.0, OpenOffice.org 2.3 and printing

  1. Slackware 12.0, OpenOffice.org 2.3 and printing

    I'm having a problem printing from OpenOffice. I initially thought it
    was system wide print problem, but I'm able to print off kwrite. When I
    click print in OOo it shows my deskjet, with all the settings, but
    nothing happens when I initiate the print. I looked in control center at
    the print jobs, and there were undetermined errors. So I went in spadmin
    in OOo and found the deskjet and made it my default. I ran the test
    print, and it worked fine. I went back and tried printing again, and
    again the undetermined error. The printer is being connected through
    CUPS and Samba.

    Selex

  2. Re: Slackware 12.0, OpenOffice.org 2.3 and printing

    On 2007-11-24, Selex wrote:
    > I'm having a problem printing from OpenOffice. I initially thought it
    > was system wide print problem, but I'm able to print off kwrite. When I
    > click print in OOo it shows my deskjet, with all the settings, but
    > nothing happens when I initiate the print. I looked in control center at
    > the print jobs, and there were undetermined errors. So I went in spadmin
    > in OOo and found the deskjet and made it my default. I ran the test
    > print, and it worked fine. I went back and tried printing again, and
    > again the undetermined error. The printer is being connected through
    > CUPS and Samba.



    This *might* be related - I'm not sure, but it sounds similar:
    http://www.linuxquestions.org/questi...ce-2.3-600047/

    -RW

+ Reply to Thread