I am running an OKIDATA networked printer on a small LAN, with IRIX,
FreeBSD &Windows mix. Installed CUPS v. 1.10.1Printer works fine on
Windows with their driver. Wth the IRIX iinstalation the Configuration
map etc. prints ok from the admin web interface. But printing from the
shell produces an INVALID DATA on the printer's LCD. Strangely enough
the log files seems to indicate otherwise --
from /var/cups/access_log ==>

localhost - - [26/Sep/2005:09:10:33 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 137
localhost - - [26/Sep/2005:09:10:33 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 137
localhost - - [26/Sep/2005:09:10:33 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 77
localhost - - [26/Sep/2005:09:10:33 +0800] "POST /printers/Baracuda
HTTP/1.1" 200 412
localhost - - [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 137
localhost - - [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 137
localhost - - [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] "POST / HTTP/1.1" 200 77
localhost - - [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] "POST /printers/Baracuda
HTTP/1.1" 200 412

Status code 200 fine - accepted

From /var/cups/error_log ==>


I [26/Sep/2005:09:10:34 +0800] Job 1 queued on 'Baracuda' by 'root'.
I [26/Sep/2005:09:10:34 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/texttops (PID 18876) for job 1.
I [26/Sep/2005:09:10:34 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/pstops (PID 18437) for job 1.
I [26/Sep/2005:09:10:34 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/pstoraster (PID 18936) for job 1.
I [26/Sep/2005:09:10:34 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/rastertoepson (PID 18758) for job 1.
I [26/Sep/2005:09:10:34 +0800] Started backend
/usr/freeware/lib32/cups/backend/http (PID 18901) for job 1.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Adding start banner page "none" to
job 2.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Adding end banner page "none" to job 2.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Job 2 queued on 'Baracuda' by 'root'.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/texttops (PID 18997) for job 2.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/pstops (PID 18892) for job 2.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/pstoraster (PID 18978) for job 2.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Started filter
/usr/freeware/lib32/cups/filter/rastertoepson (PID 18377) for job 2.
I [26/Sep/2005:09:13:32 +0800] Started backend
/usr/freeware/lib32/cups/backend/http (PID 18563) for job 2.


From /var/cups/page_log ==>

Baracuda root 4 [26/Sep/2005:05:34:33 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda root 5 [26/Sep/2005:05:41:35 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda user1 6 [26/Sep/2005:06:21:10 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda user1 7 [26/Sep/2005:06:46:27 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda user1 8 [26/Sep/2005:07:08:44 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda user1 9 [26/Sep/2005:08:05:48 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda root 10 [26/Sep/2005:08:11:16 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda user1 11 [26/Sep/2005:08:53:37 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda root 1 [26/Sep/2005:09:10:38 +0800] 1 1 - localhost
Baracuda root 2 [26/Sep/2005:09:13:35 +0800] 1 1 - localhost


From the log I can't see the problem or am I missing something? from
the printer it is obvious, it just doesn't work ... INVALID DATA

Any advice welcomed