--===============1253977115==
Content-Type: multipart/signed; boundary="nextPart6727770.9E5y8Q6frY";
protocol="application/pgp-signature"; micalg=pgp-sha1
Content-Transfer-Encoding: 7bit

--nextPart6727770.9E5y8Q6frY
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Disposition: inline

El Lunes, 7 de Abril de 2008, toni escribi=F3:
> El Fri, 04 Apr 2008 21:04:21 +0200
>
> Carlos Lorenzo Mat=E9s ha escrit:
> > Hi Toni.
> >
> > El Viernes, 4 de Abril de 2008, toni escribi=F3:
> > > hi john,
> > >
> > > El Fri, 04 Apr 2008 09:12:38 -0400
> > >
> > > John Drescher ha escrit:
> > > > On Fri, Apr 4, 2008 at 7:39 AM, toni wrote:
> > > > > hi,
> > > > >
> > > > > i'm experiencing a strange behaviour when setting ACL from
> > > > > Windows XP clients (server is BDC with LDAP) after migrating
> > > > > service from SLES 9.3 to SLES 10.1:
> > > > >
> > > > > i can't set ACL to a folder to give access to individual users
> > > > > without allowing the group of the creator. step by step, i
> > > > > tried to remove group permissions (which worked fine) but, when
> > > > > i add permissions to other users, group permissions become
> > > > > effective for the group in the directory (but no in its
> > > > > subfolders)
> > > > >
> > > > > the correct behaviour is that i can allow access to several
> > > > > users without access for the group, and this was working after
> > > > > the migration.
> > > > >
> > > > > it could be a different ACL behaviour between SLES 9 (Samba
> > > > > 3.0.20b-3.17-1297-SUSE) and SLES 10 (Samba
> > > > > 3.0.28-0.2-1625-SUSE-CODE10)?

> >
> > We had the same problems, finally we have downgrade our samba to
> > 3.0.24 wich is SLES 10 + SP1 base version.

>
> verified, it works with 3.0.24!
> (SLES 10 + SP1, with codename: Samba 3.0.24-2.36-1616-SUSE-CODE10)
>
> do you know if this issue were reported to samba, i cannot find any ACL
> related bug in samba's bugtracker.
>
> if not i will fill a bug report.


No, but i opened some bug reports with novell (i had a premium service for=
=20
support), and they have not been able to solve this, i think that novell is=
=20
involved in the samba development, but i dont' know if they had reported th=
is=20
problem to the samba devs.

if you open the bug, please put the link here and i will add the informatio=
n i=20
sent to novell regarding this bug.

also i think you sould report this to novell if you have a SLES=20


Thanks





=2D-=20
Un saludo.

Carlos Lorenzo Mat=E9s.
clmates AT mundo-r.com

--nextPart6727770.9E5y8Q6frY
Content-Type: application/pgp-signature; name=signature.asc
Content-Description: This is a digitally signed message part.

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v2.0.4-svn0 (GNU/Linux)

iD8DBQBH+nXlzb+zPFkBQr8RAkFJAJwL9zBaXnOv8TcE9FsP8x ibfYD7eACfQmrI
dBeoxI3qmtZlHyJBzRaWY58=
=mPAS
-----END PGP SIGNATURE-----

--nextPart6727770.9E5y8Q6frY--

--===============1253977115==
Content-Type: text/plain; charset="us-ascii"
MIME-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Content-Disposition: inline

--
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions: https://lists.samba.org/mailman/listinfo/samba
--===============1253977115==--