I have just upgrade Samba from version 2.2.8a to 3.0.21a and everything is
working fine except for one user.

Samba is running on HPUX version 11.11 and we have XP workstation
attaching to the shares. One user is
running XP but his workstation is running 64bit while all the others that
work are 32bit OS.

I've looked through all the readme's and install docs I can find and can't
locate anything that address this.
Can anyone tell me what I might be missing in smb.conf or whatever to get
it to work ??

The log shows following:

Failing workstation:
NativeOS=[Windows XP 3790 Service Pack 1] NativeLanMan=[]
PrimaryDomain=[Windows XP 5.2]

Working workstation:
NativeOS=[Windows 2002 Service Pack 2 2600] NativeLanMan=[Windows 2002
5.1] PrimaryDomain=[]

Working then goes on with:
[Fri Mar 10 08:16:07 2006
, 3] libsmb/ntlmssp.c:ntlmssp_server_auth(641)
Got user=[] domain=[] workstation=[ORL02USERID] len1=1 len2=0
[Fri Mar 10 08:16:07 2006
, 5] auth/auth_util.c:make_user_info_map(162)
make_user_info_map: Mapping user []\[] from workstation [ORL02USERID]

Where it looks like non working PC keeps trying to authenticate him ???

[Fri Mar 10 08:26:11 2006
, 5] auth/auth.c:make_auth_context_subsystem(476)
Making default auth method list for security=server
[Fri Mar 10 08:26:11 2006

My global section contains:
[global]
workgroup = NA
netbios name = SAMBA_HPUX
netbios aliases = samba_hpux
server string = Sources Server
security = SERVER
map to guest = Bad Password
password server = 10.18.0.66, 10.18.6.67, 10.25.160.170,
10.25.159.119
passdb backend = smbpasswd
guest account = pcguest
log level = 5
log file = /var/log/samba/log.%M.%I
deadtime = 10
printcap name = lpstat
preferred master = No
local master = No
domain master = No
wins server = 10.25.160.163
admin users = xxxxxxx, yyyyyyyyy, zzzzzzzz
hosts deny = 10.130., 135.108., 10.28., 10.131., 10.200.

Thanks,
Mike
--
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions: https://lists.samba.org/mailman/listinfo/samba