Still having problem with NT4 domain.
I have Samba 3.0.20 on FreeBSD 5.3
My configuration looks like:

[global]
workgroup = DOM
netbios name = lanserver
server string = Samba Server
security = domain
hosts allow = 10.200.4. 10.200.5. 127.
log file = /var/log/samba/log.%m
max log size = 50
password server = PDC
encrypt passwords = yes
winbind uid = 15000-20000
winbind gid = 15000-20000
winbind use default domain = yes
template homedir = /home/%U
template shell = /bin/csh
winbind separator = \\
winbind enum users = yes
winbind enum groups = yes
nt acl support = yes
local master = no
dns proxy = no
dos charset = 866
unix charset = KOI8-U
auth methods = winbind
socket options = TCP_NODELAY
wins support = no

Successfully connected to domain DOM.
wbinfo -g and wbinfo -u works properly.
But id returns primary group membership, i.e.

lanserver# id administrator
uid=15000(administrator) gid=15000(Domain Users) groups=15000(Domain Users)
lanserver#

instead of

ws170# uid=15000(administrator) gid=15002(domain users) groups=15002(domain users),
15000(domain admins), 15003(exchange users), 15011(wsp)
ws170#

And another problem.

I created a share:

[Test]
comment = Test share
path = /home/samba/test
valid users = administrator
public = no
writable = yes
printable = no
create mask = 0775
force create mode = 0664
force directory mode = 0755
write list = administrator

Share is visible from PDC Administrator account only if I specify
valid users = DOM\Administrator.
I tried Administrator, '@domain admins', '@domain admins', '@HQ\domain admins'
uncussessfully.

Write access to Samba tested from account above does not work never.




--
To unsubscribe from this list go to the following URL and read the
instructions: https://lists.samba.org/mailman/listinfo/samba